3.530 πολίτες από την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα, της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Αττικής, εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020/ΤΕΒΑ που εκπονείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους και υλοποιείται από το υπουργείο Εργασίας σε συνεργασία με τις κοινωνικές συμπράξεις.

Πρόκειται για τους ωφελούμενους των οποίων οι αιτήσεις για ένταξη στο Πρόγραμμα εγκρίθηκαν, σύμφωνα με τα αναλυτικά στοιχεία που εξέδωσε το υπουργείο και το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΑΔ).

Στο σχετικό αρχείο παρουσιάζονται οι αριθμοί αίτησης και τα αποτελέσματα (εγκρίθηκε/απορρίφθηκε) των ενδιαφερομένων που εντάσσονται στο πρόγραμμα που περιλαμβάνει υλική βοήθεια όπως παροχή τροφίμων, ρουχισμού και ειδών ατομικής υγιεινής.

Οι αιτούντες δύνανται να υποβάλλουν τυχόν ενστάσεις εντός επτά ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της δημόσιας ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, ξεκινώντας δηλαδή από το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 και θα αξιολογηθούν από τη Διαχειριστική Αρχή Ε.Π. ΕΒΥΣ του ΤΕΒΑ (για πληροφορίες κα Ιωάννα Παπαγιάννη, τηλ: 210 210734 και κα Γεωργία Τιτοπούλου, τηλ: 210 2120743).

Τα μηνύματα των αποτελεσμάτων εμφανίζονται στη μπλε λωρίδα της αίτησης και στις δυο περιπτώσεις (έγκρισης ή μη). Τα αποτελέσματα εμφανίζονται και στη web εφαρμογή μέσω της οποίας έκανε την αίτησή του ο πολίτης, όπου έχει και τη δυνατότητα να μπει με τους κωδικούς TAXIS.

Δείτε την ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.