Τριακόσια πενήντα παιδιά γνώρισαν το «Αθλητικό – Πολιτιστικό Καλοκαίρι» του Δήμου Κηφισιάς. Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με πολλές και ενδιαφέρουσες αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Το «Αθλητικό – Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015» διεξήχθη σε δύο περιόδους, από 16 Ιουνίου έως 21 Ιουλίου 2015 και από 24 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου 2015, προσφέροντας στα παιδιά πρώτα απ΄ όλα ξεγνοιασιά, διασκέδαση και φυσικά αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Η διοργάνωση «Αθλητικό – Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2015» στις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις και με το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, αποτελεί έναν τρόπο αναψυχής και ψυχαγωγίας των παιδιών αλλά και έναν τόπο, όπου οι εργαζόμενοι γονείς μπορούν να εμπιστευθούν τα παιδιά τους για ένα αθλητικό και εκπαιδευτικό καλοκαίρι.

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους ο πρόεδρος Σταύρος Ζαπάντης και ο αντιπρόεδρος Αχιλλέας Κουρέπηςτου ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς «Η διοίκηση και το προσωπικό του , σας ευχαριστούν για την εμπιστοσύνη σας, εύχονται Καλή Σχολική Χρονιά στα παιδιά και τα περιμένουν να συμμετάσχουν στο «Αθλητικό – Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016» το οποίο οργανώνεται από τώρα!».

ΠΗΓΗ: ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.