Με απόφασή του ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος όρισε τους παρακάτω Δημοτικούς Σύμβουλους ως Εντεταλμένους και αναθέτει σε αυτούς την εποπτεία και τον συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου, καθώς και την υπογραφή με εξουσιοδότηση του ,συγκεκριμένων έγγραφων και πιστοποιητικών:

1) Στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιώργο Κομιανό την εποπτεία του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου και Κηποτεχνίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

2) Στη Δημοτική Σύμβουλο κ. Τριανταφυλλιά (Ρόζυ) Χαριτοπούλου την εποπτείατου Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

3) Στη Δημοτική Σύμβουλο κ. Γεωργία ( Ζέτη) Κασιμάτη την ευθύνη των:α. Δημοσιών – Διεθνών Σχέσεων και εξεύρεσης χορηγιών. β. Αυτοτελούς Γραφείου Επικοινωνίας ,σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου.

4) Στη Δημοτική Σύμβουλο Κυριακή (Σάντυ) Πατρινού- Ντέλ Τόρο την εποπτεία και ευθύνη του Τμήματος της Νομικής Υπηρεσίας.

5) Στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Παντελή Παπανικολόπουλο την εποπτεία του Γραφείου καταστημάτων Υγειονομικού ενδιαφέροντος, με την πρόσθετη ευθύνη του Ελέγχου νομιμότητας και λειτουργίας των παραπάνω καταστημάτων.

6) Στη Δημοτική Σύμβουλο κ. Καλλιόπη Πάστρα-Μάγερ την ευθύνη λειτουργίας πεζοδρομιών και παιδικών χαρών (κατασκευή –συντήρηση –επισκευή-απελευθέρωση εμποδίων – διαμόρφωση-διαρρύθμιση –εξωραϊσμός ) .

7) Το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Γιάννη Παντελεάκη την εποπτεία των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς.

8) Στη Δημοτική Σύμβουλο κ. Κλεοπάτρα Χατζοπούλου την εποπτεία των Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας.

9) Στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Σταύρο Ζαπάντη την εποπτεία του Α΄ ΚΑΠΗ Κηφισιάς.

10) Στο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Νικήτα Κόκκαλη την εποπτεία του ΚΑΠΗ  της Ν. Ερυθραίας.

11) Στη Δημοτική Σύμβουλο κ. Ευγενία Παπαδήμα την ευθύνη της σωστής λειτουργίας της Δημοτικής Φιλαρμονικής « ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΤΕΒΕΝΗΣ».

12) Στη Δημοτική Σύμβουλο κ. Χριστίνα-Μαρία Τσιάμα την εποπτεία του Ελευθέρου Πανεπιστημίου του Δήμου « ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ» και Υπεύθυνη Μουσειακής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ «Δ.ΒΙΚΕΛΑΣ».

Επίσης ορίζονται ως άμισθοι Σύμβουλοι του Δήμου οι εξής:
1.Ο κ. Σταύρος Απέργης Οικονομολόγος για θέματα Οικονομίας.
2.Ο κ. Δημήτρης Αγγελίδης Σύμβουλος Επιχειρήσεων για θέματα Ανάπτυξης.
3.Ο κ. Ιωάννης Σκλάβος Αντιστράτηγος ε.α της ΕΛ.ΑΣ για θέματα Ασφαλείας.
4.Ο κ. Νίκος Λιόλιος για θέματα Πληροφορικής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.