ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Βαγγέλης Διαμαντής
Προτάσεις: Βαγγέλης Διαμάντης

BΑΤΤLESHIP
Σκηνοθεσία: Πίτερ ΜπεργκΠρωταγωνιστούν: Τέιλορ Κιτς, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Λίαμ Νίσον, Ριάνα

Την θυμάστε τη ναυμαχία; Το επιτραπέζιο όπου έπρεπε να μαντέψεις την θέση του πλοίου του αντιπάλου σου ώστε να το βυθίσεις; Λοιπόν, το κάνανε ταινία και κάτι μου λέει πως αν συνεχίσουν εκεί στο Hollywood να έχουν έλλειψη ιδεών, τότε σύντομα θα δούμε στην μεγάλη οθόνη το Φιδάκι, τη Μονόπολη, τον Γκρινιάρη και όλα αυτά σε ελεύθερη διασκευή πάντα.
Στο ζουμί τώρα. Αν σας αρέσει η σειρά Transformers, δείτε αυτήν εδώ άφοβα. Όλες οι τεχνικές κατηγορίες της ταινίας είναι extra-large. Τεράστια σκηνικάα, θωρηκτά έρμαια στις διαθέσεις των εξωγήινων, οπτικά εφέ που μετατρέπουν τον αμφιβληστροειδή σας σε ντισκομπάλα, ενώ αν βρήκατε τον ήχο υποφερτό, τότε σίγουρα η δουλειά σας είναι χειριστής κομπρεσέρ. Και βέβαια για άλλη μια φορά ευτυχώς που υπάρχουν οι Αμερικανοί γιατί αλλιώς μας έβλεπα σκλάβους σε εξωγήινες φυτείες στο Άλφα του Κενταυρου! Από το πανηγύρι δεν λείπει και η γνωστή ποπ σταρ Ριάνα, ενώ φήμες θέλουν τον Βασίλη Τερλέγκα να έχει ήδη συμφωνήσει να συμμετέχει στο sequel, στον ρόλο του ναυάρχου.
Πάντως η ταινία δεν είναι άσχημη, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα συμφωνήσουν, μαζί μου μόνο τα αγοράκια. Για αυτό θα συμβούλευα να πάρετε τον κολλητό, γιο, ανιψιό, πατέρα ή παππού, βρε αδελφέ, και να το ευχαριστηθείτε, γιατί αν κάνετε το λάθος να πάρετε την καλή σας μαζί, μην παραπονεθείτε αν σας τραβολογάει στις βιτρίνες για κάνα μήνα σαν τιμωρία!

ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ 3D
Σκηνοθεσία: Τζέιμς Κάμερον  Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο ντι Κάπριο, Κέιτ Γουίνσλετ, Μπίλι Ζέιν

Σίγουρα έχουν ειπωθεί τα πάντα για την σημαντικότερη ίσως ταινία του Αμερικανικού κινηματογράφου την τελευταία εικοσαετία. Η καινοτομία τώρα, είναι η επεξεργασία του φιλμ και η παρουσίαση της σε τρισδιάστατη εκδοχή. Ο Κάμερον λοιπόν με την βοήθεια 300 τεχνικών, χρειάστηκε 60 εβδομάδες και 18 εκατομμύρια δολάρια για να παρουσιάσει αυτό το αποτελεσμα.
Και τι αποτέλεσμα! Υπάρχουν στιγμές που νιώθεις πως είσαι πάνω στο Τιτανικό, ενώ η αίσθηση του ύψους και του όγκου του τεχνολογικού αυτού θηρίου είναι κάτι παραπάνω από ακριβείς!
Αν λοιπόν σκέπτεστε το αν αξίζει τα λεφτά του ώστε να το ξαναδείτε επειδή είναι 3d αυτή τη φορά, η απάντηση είναι απλώς ξεχάστε το και δείτε την… χθες!
Αυτο που πραγματικά πάντως εξιτάρει την φαντασία μου, είναι το πόσο διαολεμένα καλύτερη θα ήταν αν είχε γυριστεί εξαρχής με 3d κάμερες. Με την απορία μάλλον θα μείνω, αν και με τον Κάμερον δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος.

Προηγούμενο άρθροΗ πρώτη δύναμη
Επόμενο άρθροΓια ν’ ακουστεί η φωνή των Κοινοτήτων… & άλλα σχόλια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.