249-pas_melissia.jpgΜοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.
Σε ένα στείρο 0-0 έμειναν Πανερυθραϊκός και Μελίσσια, σε μια αναμέτρηση χωρίς τις πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν αποφασισμένες να διατηρήσουν πρώτα το 0 και μετά να κηνυγήσουν κάτι καλό στην επίθεση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ελάχιστες φάσεις και τελικά καμία από τις δύο ομάδες να μην καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα που θα τις έδινε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Το πρώτο ημίχρονο πέρασε χωρίς καμία ευκαιρία άξια αναφοράς, με τα δυνατά μαρκαρίσματα να κυριαρχούν. Στο δεύτερο μέρος τίποτα δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τον Τσαλίκη να επεμβαίνει σωτήρια όποτε χρειάστηκε. Ο Μιχάλης Κούτας ρίχνοντας τους Μίχα, Γκίνη και Δαδίτσο προσπάθησε να ενισχύσει την επέθεση της ομάδας του με κάθε τρόπο, όμως δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο τέλος δημιουργώντας κάποια ρήγματα δτην αντίπαλη άμυνα, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη. Αυτός ήταν ο τρίτος συνεχόμενος αγώνας χωρίς νίκη για τον Πανερυθραϊκό.
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ(Κούτας): Τσαλίκης, Κολέτσας, Γούλας, Λουκάς, Δ. Γιαννόπουλος, Γ. Γιαννόπουλος(72΄ Δαδίτσος), Τσιλιγκίρης(65΄Μίχας), Θωμάκος, Μάρκος, Δημητρίου, Ίνκειμ(46΄ Γκίνης)

Προηγούμενο άρθροBΟΛΕΪ Α΄ ΕΣΠΑΑ ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ – ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ 1-3
Επόμενο άρθροΒΟΛΕΪ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – Γ.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2-3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.