Τη θέση της Μαρίας Μπούρα, τελευταίας εκλεγμένης δημοτικής συμβούλου της εκλογικής περιφέρειας Κηφισιάς στο ψηφοδέλτιο Χιωτάκη, καταλαμβάνει ο Αντώνης Βάρδας, έπειτα από ένσταση που κατέθεσε για επανακαταμέτρηση ψήφων και την πρόσφατη απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου που κοινοποιήθηκε στον Δήμο Κηφισιάς.
Σύμφωνα με την απόφαση που είναι αμέσως εφαρμόσιμη, ο κ. Βάρδας λαμβάνει 11 ψήφους περισσότερες από την κ. Μπούρα και επρόκειτο να ορκιστεί την Πέμπτη 5 Μαΐου στο γραφείο δημάρχου, σύμφωνα με τις διατάξεις του «Καλλικράτη».
Όπως δήλωσε στη «Ν.Ε.» ο ίδιος: «Πρέπει να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου νομικούς που με στήριξαν πολύ κι επίσης χαίρομαι που η ελληνική δικαιοσύνη απέδωσε το ακριβοδίκαιο με την απόφασή της αυτή. Με αυτόν τον τρόπο θα μου δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσω την προσπάθειά μου, ως αρχιτέκτων και ενασχολούμενος με τα κοινά της πόλης μας, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της».
Σύμφωνα με άλλη απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου, έπειτα από ένσταση για επανακαταμέτρηση που κατέθεσε η Μαρία Βουράκη, η ίδια υπολείπεται κατά δυο ψήφους από τον τελευταίο εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο της εκλογικής περιφέρειας Νέας Ερυθραίας στο ψηφοδέλτιο Χιωτάκη, Λεωνίδα Ψυχόπαιδα.
Η κ. Βουράκη κατέθεσε ήδη προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας, στηριζόμενη σε νομικές αιτιάσεις, ώστε να τελεσιδικήσει και η υπόθεση αυτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.