Η Ελευθερία Κουδουνάκου χρυσό μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες Καράτε

 

Είναι πράγματι αξιοσημείωτο πως ένας μικρός σύλλογος όπως ο ΑΜΕΣ  διακρίνεται κάθε χρόνο όχι μόνο σε πανελλήνιο αλλά και σε διεθνές επίπεδο .
Μετά τα τέσσερα μετάλλια της Αγγελικής Μπέκιου το 2008 και 2009, τη σκυτάλη των διακρίσεων πήρε η Ελευθερία Κουδουνάκου. Η μαθήτρια του Γυμνασίου της Νέας Ερυθραίας, μέλος της Εθνικής ομάδας Καράτε, συμμετείχε στους Βαλκανικούς Αγώνες που έγιναν από 23-25 Σεπτεμβρίου  στην Λάρνακα της Κύπρου, κατόρθωσε μετά από μια εντυπωσιακή παρουσία να πάρει το χρυσό μετάλλιο στο ΚΟΥΜΙΤΕ και το αργυρό στα ΚΑΤΑ. Στη διεθνή αυτή διοργάνωση  που συμμετείχαν 500 αθλητές και αθλήτριες από 11 χώρες (Ελλάδα, Αλβανία, Βοσνία, Κύπρος, FYROM, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Τουρκία, Ουγγαρία).
Οι διεθνείς αυτές επιτυχίες του  ΑΜΕΣ, δυστυχώς, επισκιάζονται από την αδυναμία αρκετών αθλητών του, όπως η Ελευθερία, να μεταβαίνουν για προπόνηση στην Πετρούπολη!. Κι αυτό λόγω του γνωστού προβλήματος που υπάρχει στην πόλη μας με την μη παραχώρηση της αίθουσας στο Σπίτι του Αθλητισμού, η οποία παραμένει κλειστή για 28 ημέρες το μήνα, όπως καταγγέλλει στην εφημερίδα ο πρόεδρος του ΑΜΕΣ Σταύρος Παναγιωτίδης.
«Η αίθουσα ανοίγει  μόνο δύο φορές το μήνα και αυτές για συμβούλια. Μαζί με την Ελευθερία και άλλα παιδιά, επίλεκτα, που στελεχώνουν την εθνική ομάδα Καράτε, «μεταναστεύουμε» σε άλλους μακρινούς δήμους για να γυμναστούν», μας λέει ο ακούραστος παράγοντας του ΑΜΕΣ.  «Είναι καιρός να ευαισθητοποιηθούν οι διοικούντες τον αθλητισμό του δήμου και να δοθούν όλοι οι κλειστοί αθλητικοί χώροι στην αθλούμενη νεολαία του δήμου μας. Αναμένουμε την έμπρακτη απάντησή τους, στην έκκλησή μας. Παράλληλα θέλουμε να πούμε στην Ελευθερία και τους συναθλητές της ότι τους αξίζουν συγχαρητήρια και τόσο εγώ όσο και ο προπονητής τους Νεκτάριος Ξένος θα είμαστε πάντα κοντά τους για να συνεχίσουν την αθλητική τους σταδιοδρομία»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.