Ένα υπερκομματικό αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο για το νέο Δήμο Κηφισιάς προκρίνει ο δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης, ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
Σε ανακοίνωση-κάλεσμα που εξέδωσε προς τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις των τριών σημερινών δήμων, ο δήμαρχος Κηφισιάς τονίζει τα εξής:
«Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοεμβρίου είναι καθοριστική για την αυτοδιοίκηση και πρόκληση για το μέλλον του τόπου μας. Το σχέδιο ??Καλλικράτης?? που ψήφισε η Βουλή των Ελλήνων φέρνει ριζικές αλλαγές στους Δήμους μας και καλεί τον καθένα μας από την θέση που θα επιλέξει, να συμβάλουμε για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, τις αδυναμίες αλλά και τις δυνατότητες στο νέο Δήμο που ιδρύεται με την συνένωση της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης.
Έχω την τιμή οι δημότες να μ? έχουν εμπιστευτεί στη θέση του Δημάρχου Κηφισιάς και να υλοποιούμε με τους συνεργάτες μου το πρόγραμμα που τους καταθέσαμε για την ανάπτυξη της πόλης μας.
Η χρηστή και συνετή οικονομική διαχείριση που ασκούμε αυτά τα χρόνια συνετέλεσε ώστε ο Δήμος να καλύπτει τις λειτουργικές του δαπάνες, να ασκεί  κοινωνική πολιτική για τους δημότες και ταυτόχρονα να πραγματοποιεί έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων. Τα «υγιή» οικονομικά του Δήμου Κηφισιάς αποτελούν τη στέρεα βάση για την προοπτική του νέου Δήμου.
Πιστεύουμε με τους συνεργάτες μου παλιούς και νέους, ότι η πρόοδος του τόπου μας απαιτεί δημοτική αρχή  αυτοδιοικητική, αποτελεσματική, με διάθεση προσφοράς και ανοιχτούς ορίζοντες.
Δημοτική αρχή υπερκομματική που ενώνει τις κοινωνικές δυνάμεις των τριών Δήμων, υπηρετεί τους δημότες, διεκδικεί από την κεντρική εξουσία και συγκρούεται με τα συμφέροντα.
Το όραμά μας είναι και ο νέος Δήμος να αναδείξει το χαρακτήρα του προαστίου κηπούπολη, διαφυλάττοντας τα φυσικά του χαρακτηριστικά και αναβαθμίζοντας την ποιότητα των έργων και υπηρεσιών του.
Καλούμε  τις αυτοδιοικητικές δυνάμεις της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης, με τις οποίες έχουμε κοινό όραμα την προστασία του περιβάλλοντος και την βελτίωση της ζωής των δημοτών, σε έναν αγώνα μέσα από υπερκομματικό αυτοδιοικητικό συνδυασμό.
Καλούμε τους δημότες με διάθεση προσφοράς για το τόπο μας, χωρίς κομματικές αγκυλώσεις και εξαρτήσεις σε ανοικτό διάλογο για σύνθεση και συνεργασία, για το παρόν και το μέλλον του Δήμου μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.