Το Σάββατο 12/11/2011 πραγματοποιήθηκε η συνάντηση μελών του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου του αθλητικού ομίλου ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ με τους γονείς των αθλητριών που στελεχώνουν τις ακαδημίες του σωματείου στο σπίτι του Αθλητισμού με μεγάλη ανταπόκριση και συμμετοχή.
Έγινε ενημέρωση για την τακτική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 20/11/2011 με θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στην συνέχεια αναλύθηκαν τα πλεονεκτήματα του αθλητισμού και τονίστηκε ότι στα 35 χρόνια λειτουργίας του ομίλου καλλιεργήθηκε το αθλητικό πνεύμα και η ευγενής άμιλλα με συνέπεια οι αθλητές μας να απέχουν από καταχρήσεις και προβλήματα.
Οι γονείς εκθείασαν την συμβολή του σωματίου των Αμαζόνων στην ανάπτυξη του νεανικού αθλητισμού στην περιοχή μας και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για το πλούσιο και εποικοδομητικό έργο που συντελείται. Ταυτόχρονα όμως εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με την ανεπάρκεια διαθέσιμων χώρων για την εκτέλεση των προπονήσεων.
Οι εκπρόσωποι των Αμαζόνων αποκρίθηκαν ότι γνωρίζουν το πρόβλημα, ανέλυσαν τις εναλλακτικές δυνατότητες και δεσμεύτηκαν να συνδράμουν το νέο συμβούλιο προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των αθλητριών και να επιλυθεί το πρόβλημα, επισημαίνοντας ότι παρά την μεγάλη αύξηση του αριθμού των αθλητριών του σωματίου τα τελευταία χρόνια στις Αμαζόνες έχουν παραχωρηθεί οι λιγότερες προπονητικές ώρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.