dimakis.jpgΟ πρόεδρος του Δημοτικού Συμβολίου Φώτης Δημάκης με αφορμή την συνέντευξη στο προηγούμενο φύλλο της εφημερίδας, της δημοτικού συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης «Δυνάμεις για  μια Ερυθραία Νέα» Κατερίνας Μουστάκη μας απέστειλε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

«Κυρία Κατερίνα Μουστάκη,
θεωρώ υποχρέωσή μου να τοποθετηθώ στη διαμαρτυρία σας, όπως την διατυπώνετε στη συνέντευξή σας στην έγκριτη τοπική εφημερίδα μας και να σας υπενθυμίσω τα πιο κάτω.
Το σημερινό προεδρείο στο οποίο κατέχω τη θέση του προέδρου είναι ΔΙΑΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ και όχι όπως εκείνο που υποστηρίξατε με τις γνωστές και καινοτόμες διαδικασίες ως Δημοτική Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του κου. Μπουρίκα.
Θέλω επίσης να σας θυμίσω πόσες φορές είχατε παροτρύνει τον τότε πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να διακόψει την αρχηγό της μειοψηφίας να σταματήσει να μιλάει. Μη τυχόν μας πείτε όχι;
Όσον αφορά για το τι συμβαίνει σήμερα: Πρώτα δεν υπάρχει πρόθεση να σας φιμώσουμε. Ποιος θα μπορούσε να σας επιβάλλει κάτι τέτοιο; Και για ποιο λόγο άλλωστε;
Μην ξεχνάτε ότι εσείς συνέχεια μιλάτε με τους διπλανούς σας, για να απαξιώσετε αυτά που λένε οι ομιλούντες στο Δημοτικό Συμβούλιο ή για να ειρωνευτείτε κάποιον που δεν πάει με τα νερά σας. Έτσι λοιπόν εσείς χάνετε τον τύπο και την ουσία κάθε διαδικασίας και όχι το προεδρείο. Μετά έρχεστε και παραπονείστε για αλαζονικές συμπεριφορές των άλλων. Το πρώτο πράγμα που μάθαμε στο γυμνάσιο, από το αναγνωστικό του Ζούκη ήταν: Έκαστος άνθρωπος δύο πείρας φέρει, την μεν έμπροσθεν την δε όπισθεν. Δηλαδή κάθε άνθρωπος δύο σάκους μεταφέρει έναν μπροστά και έναν πίσω.
Εσείς βλέπετε μόνο τον σάκκο τον μπροστινό που περιέχει τα ελαττώματα των άλλων και τον δικό σας τον αγνοείται.
Λοιπόν θα σας παρακαλέσω να ασχοληθείτε με τα όσα προβλήματα εσείς προκαλείτε στο Δημοτικό Συμβούλιο, και κατόπιν να κρίνετε τους άλλους.
Όσον αφορά τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου θα είχε την τύχη και το ενδιαφέρον που επιδείξατε, για τον κανονισμό που είχατε δυο μήνες στα χέρια σας, της δημαρχιακής επιτροπής. Άλλωστε εάν είχατε πρόταση και άποψη δεν θα αποχωρούσατε. Θα μπορούσατε να καταθέσετε τις απόψεις σας, ακόμα και να ζητήσετε αναβολή για να γίνει ακόμα μια συνεδρίαση. Θα ήταν δικαιολογημένο να αποχωρίσετε εάν δεν γινόντουσαν δεκτά τα όσα προτείνατε. Εσείς υποστηρίξατε μόνο ότι δεν υπήρχε απόφαση «του Παυλόπουλου» για να γίνει νέος κανονισμός λειτουργίας του Δ.Σ. και φύγατε.
Η προσπάθειά σας να μας πείσετε ότι εκπροσωπείτε την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου, δε νομίζω ότι βρίσκει σύμφωνους τους αρχηγούς των άλλων παρατάξεων. Μάλλον είναι ένα ακόμη εύρημα της προσωπικής αλαζονικής συμπεριφοράς σας, την οποία προσπαθείτε να καταλογίσετε στους άλλους.

Φώτης Δημάκης
Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.