Απάντηση «στο δημοσίευμα της κ. δημάρχου σχετικά με το ταμειακό έλλειμμα» έστειλε η πρώην προϊσταμένη της Ταμειακής Υπηρεσίας, Αθηνά Μαράκη. Η υπόλογος για το ταμειακό έλλειμμα των 761.771 ευρώ, βάσει της σχετικής απόφασης των επιθεωρητών του υπουργείου Οικονομικών, αντικρούει τα λεγόμενα της δημάρχου σχετικά με την πειθαρχική της δίωξη από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο και συνιστά «επιφυλακτικότητα» σε ό,τι αφορά στις δημόσιες τοποθετήσεις για το θέμα του ταμειακού ελλείμματος στον Δήμο Νέας Ερυθραίας, καθώς, όπως επισημαίνει «τίποτε ακόμη δεν είναι τελεσίδικο και οριστικό».
Η πλήρης επιστολή της κ. Μαράκη στη «Ν.Ε.» έχει ως εξής:
«Στο φύλλο της εφημερίδας στις 15 Ιανουαρίου 2010 η κ. δήμαρχος δημοσίευσε ένα άρθρο προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το ταμειακό έλλειμμα.
Λησμόνησε όμως να αναφέρει ότι το Ελεγκτικό Συνέδριο που είναι και το ανώτερο και πλέον αρμόδιο δικαστήριο, εξέδωσε απόφαση αναστολής εκτέλεσης της πράξης  καταλογισμού των Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης. Μετά την εκδίκαση της υπόθεσης θα φανεί η πραγματική αλήθεια. Όσο για τη πειθαρχική δίωξη, το Υπηρεσιακό Συμβούλιο δεν πήρε καμία απόφαση μέσα στο νόμιμο χρόνο και επομένως δεν υφίσταται. Καλό θα ήταν η κ. δήμαρχος να είναι λίγο επιφυλακτική στις δημόσιες συνεντεύξεις της, όσον αφορά στην υπόλογο της Ταμειακής Υπηρεσίας, γιατί τίποτε ακόμη δεν είναι τελεσίδικο και οριστικό».
Ν. Ερυθραία, 20-1-10

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.