Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Φιλίας (Β? ΚΑΠΗ) του Δήμου Κηφισιάς, παρουσία του δημάρχου Νίκου Χιωτάκη και του προέδρου του ΚΑΠΗ, δημοτικού συμβούλου, Βασίλη Ξυπολυτά. Μέσα σε θερμό και φιλικό κλίμα τα μέλη του Β? ΚΑΠΗ αντάλλαξαν ευχές.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Χιωτάκης ευχαρίστησε το διοικητικό συμβούλιο και το προσωπικό του ΚΑΠΗ και τόνισε: «Τιμούμε και φροντίζουμε τους ανθρώπους που δημιούργησαν σε αυτή την πόλη, οι οποίοι ακόμη και σήμερα που βρίσκονται στην τρίτη ηλικία έχουν διάθεση προσφοράς. Προς την κατεύθυνση αυτή εργαζόμαστε και να είστε βέβαιοι ότι θα δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό για την τρίτη ηλικία, για τον άνθρωπο γενικότερα».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Κέντρου Φιλίας Βασίλης Ξυπολυτάς τόνισε ότι «το Β? ΚΑΠΗ Κηφισιάς θα παραμείνει δημιουργικό και δυναμικό και θα προφέρει πάντα μια ζεστή αγκαλιά για όλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.