la_scala_nea 01

Στόχος αγνώστων για δεύτερη φορά μέσα σε δυο μήνες γίνεται το εστιατόριο La Scala, επί των οδών Κολοκοτρώνη και Κύπρου στη Νέα Ερυθραία. Έντρομοι πετάχτηκαν από τα σπίτια τους λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 16 Ιουλίου οι κάτοικοι από την ισχυρή έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, που ταρακούνησε την ευρύτερη περιοχή. Από την έκρηξη, η οποία ακούστηκε σε μεγάλη ακτίνα στα βόρεια προάστια, προκλήθηκαν πάλι σοβαρές ζημιές στο εστιατόριο, και σε τουλάχιστον πέντε αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα απ’ έξω, ενώ έσπασαν τζάμια σε κοντινά κτίρια, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις και πυροτεχνουργοί ερευνούν τον χώρο για την ανεύρεση στοιχείων και υπολειμμάτων του εκρηκτικού μηχανισμού.

Ερευνώνται όλες οι πιθανότητες, καθώς μάλιστα στον 1ο όροφο του κτιρίου μένει συγγενικό πρόσωπο του προφυλακισθέντος για το σκάνδαλο των εξοπλισμών, πρώην γενικού γραμματέα εξοπλισμών, Γιάννη Σμπώκου, το σπίτι του οποίου, στην Κηφισιά, είχε γίνει στόχος βομβιστικής ενέργειας στις 17 Απριλίου 2014.

Σημειώνεται ότι, στις 15 Μαΐου είχε σημειωθεί η πρώτη έκρηξη στον ίδιο χώρο που ισοπέδωσε το εστιατόριο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.