ΜΕΤ ΕΜΠΟΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Έναν πολιτιστικό μαραθώνιο δυο μηνών, από τις 2 Μαΐου έως τις 2 Ιουλίου, όπου πραγματοποιήθηκαν πάνω από 26 εκδηλώσεις με ποικίλο περιεχόμενο, έφερε φέτος σε πέρας το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Ερυθραίας. Με πενιχρά οικονομικά μέσα, ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή και προσωπικό, χωρίς την παρουσία «μεγάλων ονομάτων», αλλά με την αξιοποίηση του ντόπιου καλλιτεχνικού δυναμικού, παρόλα αυτά, αρκετές από τις εκδηλώσεις στέφθηκαν με επιτυχία και συνάντησαν την αποδοχή του ερυθραιώτικου κοινού. Μπορεί να συνεχιστεί η μετ εμποδίων αυτή προσπάθεια και στο άμεσο μέλλον;
Η πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, Ελευθερία Ρούσσου, επιχειρεί παρακάτω ένα σύντομο απολογισμό για το φετινό «Πολιτιστικό Καλοκαίρι στη Νέα Ερυθραία».
«Όλες οι εκδηλώσεις ήταν παιδιά μας, αν και ξεχώρισαν κάποιες από αυτές, κυρίως από άποψη συμμετοχής του κόσμου. Ήταν στην κυριολεξία ένας πολιτιστικός μαραθώνιος για εμάς. Πραγματοποιήθηκαν πάνω από 26 εκδηλώσεις και αυτό είναι σπουδαίο, γιατί έγιναν με ελάχιστα έως μηδενικά μέσα, χωρίς εξειδικευμένο κατά τομέα προσωπικό, χωρίς πολλά χρήματα και επαρκή υλικοτεχνική υποδομή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.