Δράση διάθεσης αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, με τη συμμετοχή περίπου 40 Ελλήνων παραγωγών του Πρώτου Πανελληνίου Συλλόγου Παραγωγών «Δράση χωρίς μεσάζοντες – Απ’ ευθείας», διοργανώνεται στον Δήμο Κηφισιάς.

Η δράση, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων, όπως λάδι, μέλι, όσπρια, πατάτες, ζυμαρικά, αλλαντικά, αλεύρι, κρασί  κ.ά., θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου 2017, από τις 8.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ, στον χώρο της πλατείας Πλατάνου, πάνω από το parking Πλάτανος.

H διαδικασία διάθεσης των προϊόντων θα γίνει με ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής, με τιμές παραγωγών. Όλοι οι παραγωγοί που συμμετέχουν στο δίκτυο «Απ’ ευθείας» έχουν επιλεγεί βάσει των πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα και πάντα σε σχέση με την καλύτερη τιμή.

Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κηφισιάς.

Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλ. 6986 920102, 6937 322523, 6955 235943.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.