Το Κέντρο Ερευνών Σπουδών και Μελετών «Ιωάννης Καποδίστριας» διοργάνωσε μία άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση την Δευτέρα 2 Απριλίου στην αίθουσα του Δημαρχείου Κηφισιάς «Βασίλης Γκατσόπουλος» με θέμα «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, Πόσο Ασφαλείς είμαστε σήμερα;»
Μίλησαν για το θέμα κατά σειρά ο Αντιδήμαρχος Κηφισιάς και Δικηγόρος Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Ιωάννης Σκλάβος Αντιστράτηγος ΕΛ.ΑΣ ε.α και ο Παντελής Χήναρης, απόστρατος της Βρετανικής Αστυνομίας.
Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία καθώς πλήθος κόσμου συνέρρευσε, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα για την παρακολούθησή της, ο οποίος συμμετείχε ενεργά δεδομένου ότι μετά τις εισηγήσεις του θέματος που ανέπτυξαν εύστοχα οι ανωτέρω ομιλητές, ακολούθησε συζήτηση με διατύπωση θέσεων και ερωτήσεων από το κοινό με συντονιστή τον Ανδρέα Παπαστάμου, στέλεχος της Οικονομικής Διπλωματίας του Υπουργείου Εξωτερικών.
Είναι χαρακτηριστικό ότι εκδήλωση σταμάτησε λόγω παρελεύσεως χρόνου παρά τα πολλά ερωτήματα και θέσεις που διατυπώθηκαν από τους ακροατές, γι αυτό και ζητήθηκε η επανάληψή της στο μέλλον.
Πολλοί παριστάμενοι έδωσαν συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους συμμετείχαν επειδή καταπιάστηκαν με αυτό το ιδιαίτερο επίκαιρο θέμα της εγκληματικότητας, που προβληματίζει έντονα πλέον την καθημερινή μας ζωή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.