?Εφτά νέες συμβάσεις μίσθωσης έργου διαφόρων ειδικοτήτων, πλέον των είκοσι εννέα που είχε ανακοινώσει για το 2010, ενέκρινε ο γενικός γραμματέας της Περιφέρειας Αττικής για τον Δήμο Νέας Ερυθραίας.
Τα Νομικά Πρόσωπα του δήμου, κυρίως οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, αντιμετώπιζαν το προηγούμενο διάστημα σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας λόγω δραστικών περικοπών στο προσωπικό τους, που καλύπτεται κυρίως με συμβάσεις μίσθωσης έργου. Όπως εισηγήθηκε η δήμαρχος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και αποφασίστηκε σχετικά, οι εφτά νέες συμβάσεις διάρκειας ενός έτους, θα δοθούν στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και θα αφορούν σε επιστημονικό παιδαγωγικό προσωπικό. Σύμφωνα με την επικοινωνία που έχει γίνει και με τους δημάρχους των όμορων δήμων, οι οποίοι θα αποτελέσουν το νέο «καλλικράτειο» Δήμο Κηφισιάς, το βοηθητικό προσωπικό για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς υπάρχει και θα βρεθεί, καθώς αναμένονται και αποσπάσεις από άλλους δήμους. «Οι δήμοι πάσχουν από επιστημονικό προσωπικό», κατέληξε η δήμαρχος Βασιλική Ταμβάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.