Με το βλέμμα στραμμένο στις συνενώσεις


Με το βλέμμα στραμμένο στις συνενώσεις των δήμων και το νέο σχέδιο «Καλλικράτης» που παρουσιαζόταν την ίδια μέρα στο υπουργικό συμβούλιο, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Νέας Ερυθραίας, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο.
Λίγο πριν να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα που απεικόνιζε τον πράσινο ήλιο του ΠΑΣΟΚ επάνω της, η γραμματέας της Τ.Ο. Γιώτα Καραγιάννη αναφέρθηκε στις ενέργειες που θα γίνουν το επόμενο διάστημα σε τοπικό επίπεδο σχετικά με το σχέδιο διαβούλευσης για τη διοικητική μεταρρύθμιση. Όπως τόνισε, «από αύριο ξεκινάμε να έχουμε κι εμείς μια πληρέστερη ενημέρωση, ώστε να αναπαράγουμε αυτό το σχέδιο που έχει προταθεί και να κάνουμε στο επόμενο δεκαήμερο μια διαβούλευση. Η Τοπική μας Οργάνωση θα είναι ανοιχτή για όλους να συζητήσουμε. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, που θα αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα και στις τοπικές εξελίξεις».
Ενωτικό μήνυμα απηύθυνε και ο γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νέας Ερυθραίας, Φίλιππος Τουραλής, κάνοντας λόγο για «μια μεγάλη προσπάθεια να περάσει το μήνυμα και το έργο του ΠΑΣΟΚ στην τοπική κοινωνία και να είμαστε αρωγοί στη νέα πολιτική τάξη πραγμάτων που έρχεται να επιβάλλει η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου».
Αρκετοί βουλευτές της Β? Αθήνας του ΠΑΣΟΚ (Κ. Γείτονας, Α. Νταλάρα, Β. Παπανδρέου) έστειλαν τις ευχές τους, ενώ άλλοι, όπως ήταν ο Απόστολος Κακλαμάνης και ο Γιάννης Βούρος έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. Παραβρέθηκαν, επίσης, εκπρόσωποι του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος, από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης η δήμαρχος Νέας Ερυθραίας Βασιλική Ταμβάκη και οι δημοτικοί σύμβουλοι Κατερίνα Μουστάκη, Μαρίνα Πετούση, Δημήτρης Τζανετής, ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Κατσιάνος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κηφισιάς Πάνος Μπόζος και Γιώργος Σκορδίλης, όπως και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Κηφισιάς Βαγγέλης Γιάννος και μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής της Τ.Ο. του γειτονικού μας δήμου.
Το πρώτο κομμάτι της πίτας έκοψε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, (ΦΩΤΟ) ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά «με τον Γιώργο Παπανδρέου και όλη την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ μπροστά και πιο βαθιά στη συνείδηση του λαού μας». Ο Γιάννης Βούρος αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι «δεν θα πρέπει ξεκόψουμε από τη βάση του κόμματος στο πλαίσιο μιας αμφίδρομης σχέσης με τον κόσμο και τη γειτονιά».
Η υποψήφια δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές, Κατερίνα Μουστάκη, αφιέρωσε το κομμάτι που έκοψε στους νέους και προέτρεψε τη νεολαία «να είναι περισσότερο διεκδικητική και λιγότερο συμβιβαστική».
Η Μαρίνα Πετούση, αν και υποψήφια δήμαρχος με το χρίσμα της ΝΔ, αποδέχθηκε την πρόσκληση της Τ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και παρέστη στην εκδήλωση, ενώ απευθυνόμενη κυρίως προς τον Απόστολο Κακλαμάνη, επεσήμανε ότι «μπορούμε να ελπίζουμε σε μια πολλή καλή θέση ενόψει διοικητικής μεταρρύθμισης για τη Νέα Ερυθραία».
Η δήμαρχος Νέας Ερυθραίας, Βασιλική Ταμβάκη, τέλος, λαμβάνοντας το λόγο, αφιέρωσε το κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΑΣΟΚ στις μεταρρυθμίσεις που δρομολογεί η κυβέρνηση και ευχήθηκε «να είναι όλες επιτυχημένες και επωφελείς για το εθνικό συμφέρον».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.