Ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με το φροντιστήριο «ΔΙΑΚΡΙΣΗ» στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν τους μαθητές να κάνουν τις σωστές επιλογές για τις σπουδές τους, διοργανώνουν την ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Σχολές και τμήματα ΑΕΙ – ΤΕΙ: Προγράμματα, Προοπτικές, Απασχόληση»

Θα γίνει παρουσίαση των βασικών τμημάτων των ΑΕΙ και των ΤΕΙ (με έμφαση στα ανώτατα ιδρύματα της Αθήνας). Συγκεκριμένα, θα περιγραφούν τα προπτυχιακά και τα μεταπτυχιακά τους προγράμματα καθώς και οι προοπτικές απασχόλησης στην αγορά εργασίας.
Εισηγητές: Παναγιώτης Κονδύλης (Χημικός και συγγραφέας της σειράς των βιβλίων «Ο κόσμος των ΑΕΙ και των ΤΕΙ, παρουσιάσεις Σχολών» εκδόσεις Πατάκη) και Γιώργος Παγάνης (Δημοσιογράφος από το Real Group).
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013, 19:30 – 21:30, στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου «Η ΦΩΛΙΑ», Ελευθερίου Βενιζέλου 171, Ν. Ερυθραία και απευθύνεται σε μαθητές, Γ’ Γυμνασίου, Α’, Β’ & Γ’ Λυκείου, γονείς μαθητών και εκπαιδευτικούς.

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.