Στο 2ο Γυμνάσιο και Λύκειο βρήκε φιλόξενο έδαφος η απόφαση του δήμου Κηφισιάς να διοργανώσει  το πρόγραμμα «Εκπαιδευτικής Υποστηρικτικής Διδασκαλίας» με σκοπό να στηρίξει τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικογενειακά – κοινωνικά προβλήματα και αδυνατούν να ανταποκριθούν στο κόστος παρακολούθησης φροντιστηριακών μαθημάτων.

Τα μαθήματα άρχισαν στις 22.10.2012 με μεγάλη ανταπόκριση από μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του ενιαίου δήμου Κηφισιάς.

Οι εγγραφές συνεχίζονται και το πρόγραμμα μορφοποιείται σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες των μαθητών.

Οι ενδιαφερόμενοι αρκεί να προσκομίσουν στο γραφείο του 2ου Λυκείου Κηφισιάς

α) Βεβαίωση φοίτησης του σχολείου τους

β) Αίτηση του κηδεμόνα 

Πληροφορίες: 210 8019742 κος Τόκκας Γρηγόριος, Διευθυντής 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς

210 8018424  κος Αντωνόπουλος Μιχαήλ, Διευθυντής 2ου Λυκείου Κηφισιάς

Υπεύθυνος Προγράμματος: Σκορδίλης Γεώργιος  6945053702

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στην ιστοσελίδα μου έχω αναρτήσει από τον Σεπτέμβριο όλη τη θεωρία της έκθεσης για πανελλήνιες και κείμενα με ασκήσεις και θέματα εφαρμογής..

  2. Είναι πολύ ενδιαφέρουσα και σίγουρα χρήσιμη για όσους θέλουν να το παλέψουν χωρίς φροντιστήρια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.