Ν.Χιωτάκη@Δήμαρχο
Με αυτούς τους ρυθμούς, που το προσωπικό του δήμου μεταλλάσσεται από μόνιμο ή αορίστου χρόνου σε μερικής απασχόλησης, σε λίγα χρόνια οι αιρετοί θα έχουν μακρύτερη θητεία από τους δημοτικούς υπάλληλους. Με δώδεκα χρόνια δημαρχιακής θητείας, σε περίπτωση επανεκλογής σας, θα είστε ο… αρχαιότερος του εν γένει δημοτικού προσωπικού.

Δ.Σύμβουλοι@Κηφισιά
Είναι καταπληκτικό με πόσο αφόρητα βαρετό τρόπο επαναλαμβάνονται, από δήμο σε δήμο και από εποχή σε εποχή, τα ίδια και ίδια επιχειρήματα περί «στήριξης» ή «επιβράβευσης» τοπικών επιχειρηματιών. Πέρα από τις υποψίες «διαπλοκής» που εύκολα μπορεί κάποιος να υποθέσει, ας εξηγήσει κάποιος, ποιός είναι αυτός που αποφασίζει ότι υπάρχουν επιχειρηματίες ή κάτοικοι που πρέπει ο Δήμος να κάνει τα στραβά μάτια και να μην τηρεί τους νόμους ώστε να επιτρέπουν τον καθημερινό βιασμό του περιβάλλοντος και του δημόσιου χώρου.

Χρυσοϊχοίδη@Αδιάβαστο _Υπουργό
Και γω δεν είχα διαβάσει το μνημόνιο πριν ψηφιστεί αλλά με τιμώρησαν με μείωση μισθού και μπόλικα χαράτσια. Εσάς;

Αναγνώστες@ «Νέα Ερυθραία_κάθε_Εβδομάδα»
Πολυτέλειες. Τι να την κάνουν, τα παιδιά την παιδική βιβλιοθήκη; Αφού και στα σχολεία, με τρόπο και λάου-λάου, η φράου Διαμαντοπούλου τα… κάνει πέρα. Τηλεοράσεις χρειαζόμαστε και… κουζίνες. Να κάνουν τα παιδιά καριέρα ως σεφ. Τόσα σουβλατζίδικα έχουν ανοίξει στην περιοχή μας…

Θ. Αγγελόπουλο@Επέκεινα
Ύμνοι και δοξαστικοί, από τους κυβερνώντες, για την προσφορά σας στην.. Ελλάδα, αλλά μια «συγγνώμη» δεν ψέλλισε κανείς τους. Που την κατάντησαν την Ελλάδα, ανίκανη να έχει σε διαθεσιμότητα, ένα ασθενοφόρο της προκοπής για να σας μεταφέρει εγκαίρως στο νοσοκομείο. Σαράντα πέντε λεπτά στο οδόστρωμα περιμένοντας το θαύμα, θα μπορούσε να ήταν το θέμα μια μελλοντικής ταινίας…
Όσοι γνώρισαν την Ελλάδα μέσα από τις ταινίες σας, ξέρουν ότι δεν ήσασταν εκπρόσωπος αυτής της Ελλάδας, αλλά της «άλλης Ελλάδας», του Σισύφου, που εδώ και αιώνες ματώνει για να βρει το δρόμο της, και δεν τον βρίσκει. Αλλά ματώνει δημιουργώντας μεγάλες εικόνες τέχνης και ανθρωπιάς και όχι περιουσίες και πλαστικές συνειδήσεις. Καλό ταξίδι.

 


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.