Ν.Χιωτάκη@Δήμαρχο

Με το «κίνημα της πατάτας» γίνατε φίρμα, ανα το Πανελλήνιο. «Έξω πάμε καλά», που έλεγε και ο αείμνηστος. Μέσα όμως άστα να πάνε. Από περικοπές, σε περικοπές. Βρείτε λύση γιατί όπως είχε πει και ο συμπολίτης μας πρώην πρωθυπουργός, κινδυνεύετε να σας πάρουν με τις… πατάτες. Και έρχεται και παρέλαση.

Ν.Χιωτάκη@Δήμαρχο
Ελπίζουμε τα ποδήλατα που μοιράσατε στους μαθητές του Λυκείου Νέας Ερυθραίας, να μην ήταν λόγω λιτότητας σε… φωτοτυπίες.

Π.Καψή@Κυβερνητικό_εκπρόσωπο
Έχετε δίκοι όταν λέτε ότι κάποιες μειοψηφίες βάζουν σε κίνδυνο τη Δημοκρατία. Απλά τιε ψάχνετε σε λάθος μέρος. Ρίξτε μια ματιά στο Μαξίμου, στο υπουργικό συμβούλιο, στη Βουλή και θα διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι τις επικίνδυνες μειοψηφίες στο λαό που επιμένου να κρατάνε τις καρέκλες τους μέχρι να ολοκληρώσουν το έγκλημα.

Αναγνώστες@Ψηφοφόρους_Κυριακής_18/3
Συνεπείς στον ενημερωτικό μας ρόλο, σκεφτήκαμε να σας οπλίσουμε με επιχειρήματα, πριν προσέλθετε για να επιλέξετε (τρόπος του λέγειν) τον αυριανό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Στην ίδια σελίδα πάνω- πάνω γκουγκλάραμε και βρήκαμε τι έλεγε ο πρώην τσάρος (τρόπος του λέγειν) της οικονομίας για το… κούρεμα. Επίσης την επίσημη ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ του 2010. Copy – paste οι (σημερινές) ανακοινώσεις του Τσίπρα. Οπότε χωρίς φόβο και πάθος, ρίχτε την ψήφο σας στον Βενιζέλο, ο οποίος έχει τάξει ευατό να φυλάττει τις Θερμοπύλες κατά των ανεύθυνων… αναρχοκομμουνιστών.

Αναγνώστες@Ν.Ε_Κάθε_Εβδομάδα
Και, ωραία, πήραμε φθηνές πατάτες Νευροκοπίου. Αλλά αυτές κάποτε θα τελειώσουν. (Σ.Σ. Όσοι πήρατε μεγάλες ποσότητες να τις φυλάττε σε σκιερό μέρος. Αλλιώς θα χαλάσουν). Επίσης, θα πάρουμε φθηνό λάδι Λακωνίας, φθηνά αμνοερίφια Θεσσαλίας κλπ κλπ. Κι αυτά θα τα καταναλώσουμε. Δεν σώσεται η κατάσταση, έτσι. Η λύση, μάλλον, είναι εκεί γύρω στις 29 Απριλίου, άντε 6 Μαΐου. Να φροντίσουμε να φυτέψουμε… ψηφουλάκια τέτοια, ώστε ο καρπός της δουλειάς μας να πηγαίνει στις τσέπες μας και όχι σε αυτές των πάσης φύσεως γαλαζοπράσινων μεσαζόντων


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.