Ν. Χιωτάκη@Δήμαρχο
Πραγματικά απορίας άξια η απουσία επισήμων (υπουργών κ.λ.π.) στα εγκαίνια της Ανθοκομικής. Και είναι και προεκλογική περίοδος. Που είναι εκείνες οι ωραίες εποχές του παρελθόντος που έβγαζαν δεκάρικους, έταζαν ότι τους κατέβαζε η κούτρα τους και δεν φοβόντουσαν να μην τους πάρουν με τα γιαούρτια, αφού ποιός να θυμάται τι είχαν τάξει πέρυσι. Κρίμα… Ελπίζουμε τουλάχιστον να είναι ο σεβασμιότατος κ.Κύριλλος, ο οποίος δεν φοβάται, αφού το διάγγελμά του στην Ανάσταση ήταν κατά του φόβου, που αναγκάζει τους χριστιανούς να σκύβουν το κεφάλι.

E.Bενιζέλο@ΠΑΣΟΚ
Μετά το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αποκτήσαμε και Δελτία Ειδήσεων «Ευάγγελος Βενιζέλος». Ευγενική προσφορά των καναλαρχών – εκδοτών – εργολάβων -εφοπλιστών.

Α.Α.@Αναγνώστη
Μας γράφετε ότι κόψατε την συνδρομή γιατί η εφημερίδα έπαψε να είναι ανεξάρτητη και.. αριστερίζει. Η εφημερίδα είναι ανεξάρτητη και πλουραλιστική, αφού όποιος θέλει γράφει ότι θέλει, (εκτός και αν το περιεχόμενο των άρθρων του είναι φασιστικό ή ρατσιστικό). Οι εργαζόμενοι σε αυτή δεν είναι καθόλου ανεξάρτητοι, αφού εξαρτώνται από τον μπακάλη, τον μανάβη, τον βενζινά, τα φροντιστήρια και εσχάτως τις τράπεζες που καραδοκούν για τις απλήρωτες δόσεις των δανείων. Οπότε, λογικό είναι να τα έχουμε πάρει με τα μνημονιακά κόμματα που μας έχουν οδηγήσει στα πρόθυρα της πτώχευσης και εκτός από τα γραφτά έχουμε στο γραφείο φωτό των μελών της δικομματικής Παπαδημοκρατίας και της τρόικα και τους πετάμε βελάκια. Τόσο μένος!


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.