Ν.Χιωτάκη@Δήμαρχο
Σύμφωνα με τον Κώδικα Δήμων, ο Δήμαρχος προΐσταται του προσωπικού των.  Πότε, αλήθεια, αυτοδιορίστηκε προϊστάμενος του συνόλου των δημοτικών υπαλλήλων ο κ. Καστανίδης για να  «αποφασίζει και διατάσσει» ότι οι υπάλληλοι της καθαριότητας δεν θα πληρωθούν για τις ημέρες που δεν μαζεύονται τα σκουπίδια. Ιδού, λοιπόν, η ευκαιρία σας να αποδείξετε, ότι κουμάντο στους δήμους κάνουν οι εκλεγμένοι άρχοντες τους και όχι οι εντολοδόχοι της τρόικας.

Ν.Χιωτάκη@Δήμαρχο
Η ευθύνη των υπαλλήλων της καθαριότητας για την δημόσια υγεία τελειώνει την ημέρα που αποφασίζουν να απεργήσουν. Από κει και πέρα η ευθύνη για την δημόσια υγεία ανήκει σε όλους αυτούς τους απολίτιστους συνδημότες μας, που παρατάνε τις σακούλες με τα σκουπίδια δίπλα στον κάδο ενώ ξέρουν ότι τα σκουπίδια δεν πρόκειται να μαζευτούν. Το πεζοδρόμιο δεν είναι ο προσωπικός μας απόπατος, αλλά δημόσιος χώρος, που αξίζει σεβασμό και προστασία. Αν πρέπει λοιπόν να καλέσετε κάποιους να σκεφτούν τη δημόσια υγεία αυτοί ΔΕΝ είναι οι εργαζόμενοι του δήμου.

Β.Ξυπολητά@Αντιδήμαρχο
Αρπάξετε την ευκαιρία τώρα με την απεργία για να εκπαιδευτούμε στην σύγχρονη διαχείριση των απορριμμάτων και όχι στη απαρχαιωμένη  με τους ΧΥΤΑ. Πρακτικά αυτό σημαίνει διαχωρισμός ανακυκλώσιμων στην πηγή και διαχείριση των οργανικών σε τοπικό επίπεδο. Γιατί οι δημότες πρέπει να πετάνε τα αποφάγια τους στον κάδο που είναι κάτω από το παράθυρο του γείτονα και όχι σε ένα τοπικό χώρο υποδοχής (τόσα χωράφια έχει ο δήμος) για να παραχθεί και χρήσιμο λίπασμα;

Αναγνώστες@Νέα_Ερυθραία_ΚΑΘΕ_ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Έγραψαν οι εφημερίδες ότι κάποιο παιδάκι σε δημοτικό σχολείο της Αθήνας λιποθύμησε από … ασιτία.
Αν ήταν σε Λύκειο, είναι σίγουρο ότι οι γνωστοί «ευαίσθητοι» θα κατηγορούσαν τους καταληψίες επειδή  δεν το άφηναν να πάει σπίτι του για να φάει.

Φ.Λ.@Αναγνώστη
Μου γράφεις στο μήνυμά σου για να το μεταφέρω στη στήλη:
«Βία είναι να κόβεις τα παιδιά σου από το φροντιστήριο γιατί δεν φτάνουν τα λεφτά ενώ έχεις ήδη πληρώσει για δωρεάν παιδεία»
«Βία είναι να είσαι 18 χρονών, να έχεις υποστεί του κόσμου τις μεταρρυθμίσεις, να έχεις φτύσει αίμα
για να μπεις σε μια σχολή και να
βγαίνεις και άνεργος και αμόρφωτος»
Συμφωνώ και επαυξάνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.