Ερώτηση για τις παράνομες κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην Κηφισιά κατέθεσε η βουλευτής Β? Αθήνας Σοφία Σακοράφα, προς τον υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.
Όπως αναφέρει η Σοφία Σακοράφα: «Μετά από μετρήσεις της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων διαπιστώθηκε η λειτουργία κεραιών κινητής τηλεφωνίας, χωρίς άδεια, είτε κατά παράβαση της άδειας που τους έχει δοθεί. Ειδικότερα, στη συμβολή των οδών Ευρώτα και Κηφισού η Cosmote έχει εγκαταστήσει παράνομα κεραία. Παράνομες κεραίες έχουν τοποθετηθεί στο κτίριο του ΟΤΕ στην Κηφισιά από τη Vodafone, στη συμβολή των οδών Ερυμάνθου και  Πηγών από άλλες εταιρείες, στη συμβολή Ερυμάνθου και παραδρόμου τις Εθνικής Οδού, στη συμβολή Χαράς και Ιλισίων παράνομη λειτουργία της  Cosmote, στη συμβολή Τροιζηνίας, Αργολίδας και Αχαΐας παράβαση από διάφορες εταιρείες χωρίς άδεια από την ΕΕΤΤ, στην οδό Ναυπλίου 10 βρέθηκαν παράνομες οι εταιρείες Wind και Cosmote.
Επειδή οι εταιρείες δρουν ανεξέλεγκτα, βάζοντας σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών και αδιαφορώντας για την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, ερωτάται  ο κ. υπουργός τι προτίθεται να κάνει, προκειμένου να διαφυλαχθούν οι όροι που η Πολιτεία έχει ορίσει, προστατεύοντας παράλληλα τους πολίτες από την ανεξέλεγκτη δράση αυτών των εταιρειών;».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.