του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΝΤΑ μέλους της συλλογικότητας «Πεζοί – Ποδηλάτες Ν.Ερυθραίας Κηφισιάς»

Tην παρασκευη το βραδυ έφτασαν στην Κηφισιά και την Νεα Ερυθραία 1000 ποδηλάτες ως μέρος του «Freeday tour d΄ Αtene II» που ξεκίνησε από το Μοναστηράκι και πήγε σε πάνω από 50 δήμους της Αθήνας, από την Εκάλη ως το Πέραμα και από τους Αγίους Αναργύρους ως τον Γέρακα.
Κατά τις 1 το βράδυ έφτασε και στα μέρη μας όπου έγινε και η σχετική στάση για φαγητό πριν συνεχίσει για Νέα Ερυθραία, Εκαλη και μετά κάθοδο ως το Πέραμα. Η βόλτα τελείωσε στις 11 το πρωί.
Την Πέμπτη το βράδυ πήγαμε στην παράσταση του Λαϊκού Θεάτρου της Νέας Ερυθραίας να δούμε την Αντιγόνη… Ήταν μία τρομερή παράσταση και άξιζε να πάει κάποιος..
Τέλη Αυγούστου θα γίνει το Βόρειο Σέλας (Kαλλικράτης edition).  Όπως το λέει και το όνομα θα κάνουμε μία βόλτα στον νέο δήμο… από τον ΗΣΑΠ ως την Εκάλη και επιστροφή. Στο τέλος θα γίνει και μία συζήτηση με θέμα το μέλλον του ποδηλάτου στο νέο δήμο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.