«Φυτεύω ένα δέντρο, συμβάλλω στην ελπίδα», δράση μαθητικής Αναδάσωσης Δήμου Κηφισιάς, ΣΠΑΠ

0
120

 

anadasos1-2-01

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π), σε συνεργασία με τον Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό ΣΚΑΪ οργανώνουν μαθητική αναδάσωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην θέση «Κοκκιναρά» (τέρμα οδού Ξενίας) την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 στις 9 πμ. Μέσα στο 2016 θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις αναδάσωσης στον Δήμο μας.

Οι μαθητές των σχολείων του Δήμου Κηφισιάς  θα έχουν την ευκαιρία να υιοθετήσουν τα δέντρα του σχολείου τους, να τα φυτέψουν, να τα ποτίσουν και να τα φροντίσουν. Με την δράση αυτή δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση  στην εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας, δασοπροστασίας και εθελοντισμού.

Η μεταφορά των παιδιών θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία τα οποία θα διαθέσει ο Δήμος Κηφισιάς. Επίσης  στην Πλατεία Πλατάνου μπροστά από το Άλσος Κηφισιάς και ώρα 9.30 θα υπάρχει  πούλμαν για την μεταφορά ενεργών πολιτών- εθελοντών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δράση.

Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας συμμετέχοντας σε αυτή την  δεντροφύτευση.

Σε περίπτωση βροχής  η δράση θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.