Φρένο στην όποια παραφιλολογία αναπτύχθηκε και στα δημοσιεύματα τόσο του ηλεκτρονικού, όσο και του γραπτού τύπου που είδαν το φως της δημοσιότητας, περί υποψηφιότητας του με τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες βουλευτικές εκλογές έβαλε ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος.

Ο κ. Θωμάκος ενοχλημένος από τα δημοσιεύματα αυτά, που αναπαρήγαγε μια μικρή μερίδα μέσων μαζικής ενημέρωσης (τοπικών αλλά και πανελλήνιας εμβέλειας), δήλωσε τα εξής:

«Μετά την εκδήλωση της Δευτέρας 16/01/2017 στο Δημαρχείο Κηφισιάς, της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης της ΝΔ και του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κων.¨Καραμανλής”, με θέμα: «Τοπική Αυτοδιοίκηση και Τοπική Ανάπτυξη» όπου συμμετείχα ως ομιλητής, δημοσιεύθηκε ότι δήθεν «εξετάζω το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφιος με την ΝΔ στην Β’ Αθήνας».

Διαψεύδω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Εξάλλου πιστεύω και υπηρετώ, μαζί με τους συνεργάτες της νέας Διοίκησης του Δήμου Κηφισιάς, την Ανεξάρτητη Τοπική Αυτοδιοίκηση, διότι μόνο έτσι σεβόμαστε πραγματικά τους πολίτες.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο μας ήταν απολύτως επιτυχημένη και εποικοδομητική. Συγχαίρω και πάλι τους διοργανωτές.

Η συμμετοχή μου προφανώς δεν είχε κομματικό, αλλά μόνον θεσμικό χαρακτήρα όπως άλλωστε και εκείνες των: Προέδρου της ΕΣΕΕ, Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΒΕΕ και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς.

Με εκτίμηση
Γιώργος Θωμάκος
Δήμαρχος Κηφισιάς»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.