Με την μεγαλύτερη συμμετοχή των τελευταίων χρόνων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη η ετήσια Γενική Συνέλευση  των μελών του «Λαϊκού Θεάτρου Νέας Ερυθραίας». Στον απολογισμό της χρονιάς που έκανε ο απερχόμενος πρόεδρος του Δ.Σ. Πέτρος Μιχάλας στάθηκε στη δράση του συλλόγου στο χρόνο που πέρασε τόσο με τις δύο επιτυχημένες παραστάσεις με τη «Γκαρσονιέρα» και τη «Φαύστα» όσο και στην επιτυχημένη λειτουργία των τμημάτων φωνητικής και υποκριτικής του συλλόγου που έχουν να επιδείξουν μεγάλη προσέλευση μαθητών όσο και επιτυχημένες εκδηλώσεις.
Για την χρονιά που έρχεται η Συνέλευση αποφάσισε να προγραμματίσει την ενίσχυση της λειτουργίας των τμημάτων, την βελτίωση των εγκαταστάσεων του Λ.Θ., και την προμήθεια ηχητικού και φωτιστικού εξοπλισμού.

Πρόταση και για κλειστό θέατρο
Επίσης η Συνέλευση αποφάσισε εν όψει της διαδικασίας αναθεώρησης του ΓΠΣ να προτείνει στο δημοτικό συμβούλιο την αλλαγή χρήσης του οικοπέδου που βρίσκεται το Δημοτικό Θέατρο ώστε να μπορεί να ανεγερθεί και κλειστό θέατρο.
Τέλος στη συνέλευση εγκρίθηκαν οι αιτήσεις εγγραφής 24 νέων μελών ενδεικτικό της απήχησης του Λαϊκού Θεάτρου στην κοινωνία της Νέας Ερυθραίας.
Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν στο νέο Δ.Σ. εξελέγησαν: Αναγνώστου Νίκος, Βασιλάκη Αργυρώ, Καρακούλης Παναγιώτης, Κίκλης Φίλιππας, Λεγάντη Μαρία, Μαξούρης Στέλιος, Ποθητού Μαρία, Σαντιξή Μαρία, Τσιντικίδης Χρήστος
Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι Αναγνώστου Σοφία, Στεργιοπούλου Σοφία και Χαλκιαδάκης Κωστής.
Τέλος την Καλλιτεχνική Επιτροπή απαρτίζουν οι Κίκλης Δημήτριος, Μιχάλας Πέτρος, Ποθητού Μαρία.
Εντός των προσεχών ημερών θα συνέλθει το νέο Δ.Σ. για να συγκροτηθεί σε σώμα όπου θα εκλεγεί και ο νέος πρόεδρος του Δ.Σ., αφού ο απερχόμενος Πέτρος Μιχάλας δεν έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα για το διοικητικό συμβούλιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.