Αναφορά Μπουρίκα στην Περιφέρεια Οξεία απάντηση Ταμβάκη
Αναφορά στην Περιφέρεια Αττικής για την αφαίρεση των ειδικών κάδων ανακύκλωσης και τη διακοπή της σύμβασης με την Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) από τη σημερινή διοίκηση, κατέθεσε η δημοτική παράταξη της Συνεργασίας για την Πρόοδο της Νέας Ερυθραίας. Με εντολή του γενικού γραμματέα της Περιφέρειας Αττικής η δήμαρχος Βασιλική Ταμβάκη κλήθηκε να ενημερώσει για την υπόθεση αυτή.
Στην απάντησή της με ημερομηνία 28/6/2007 προς την Περιφέρεια Αττικής, η δήμαρχος δεν κάνει πουθενά λόγο για τη λήψη απόφασης σχετικά «με τη δημοτική ποιοτική ανακύκλωση» στην πόλη και την επαναφορά του συστήματος σε συνεργασία και πάλι με την ΕΕΑΑ. Αντίθετα, αναφέρεται στο παρελθόν και το ιστορικό του θέματος και επιρρίπτει τις ευθύνες στη διοίκηση Μπουρίκα για «σοβαρή οικονομική ζημιά» από το πρόγραμμα ανακύκλωσης που εφαρμοζόταν, «κατά συρροή παραβάσεις καθηκόντων», «σοβαρό κίνδυνο της δημόσιας υγείας», «υπέρβαση των δαπανών σε ανταποδοτικές υπηρεσίες καθαριότητας εξαιτίας της ανακύκλωσης», αλλά και «πράξεις και παραλείψεις των προσφευγόντων που συνέβαλλαν στον αδικαιολόγητο πλουτισμό συνεργαζόμενης ιδιωτικής εταιρείας ΕΕΑΑ με τον δήμο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.