Καλούμε τους κατοίκους της Κηφισιάς, ασφαλισμένους του ΙΚΑ, αλλά και όλους τους εργαζόμενους της περιοχής να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα το επόμενο διάστημα για την αποτροπή της κατάργησης του υποκαταστήματος της Νέας Ερυθραίας.


Συνάντηση με τη διευθύντρια του ΙΚΑ Νέας Ερυθραίας πραγματοποίησε η Λαϊκή Συσπείρωση Κηφισιάς και ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Σφαντός, σχετικά με τη φημολογούμενη κατάργηση του υποκαταστήματος. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση τονίζονται τα εξής:
«Η Λαϊκή Συσπείρωση Κηφισιάς πραγματοποίησε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου συνάντηση με τη διευθύντρια του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στη Νέα Ερυθραία και ζήτησε ενημέρωση σχετικά με την φημολογούμενη κατάργηση του υποκαταστήματος και τη μεταφορά των υπηρεσιών στο κεντρικό κατάστημα του ΙΚΑ στο Μαρούσι.
Η διευθύντρια δήλωσε ότι δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση σχετικά με την  κατάργηση του υποκαταστήματος. Αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα λειτουργίας που έχει το υποκατάστημα, λόγω των ελλείψεων σε γιατρούς. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις ελλείψεις τουλάχιστον δυο καρδιολόγων, δυο παθολόγων, ενός ενδοκρινολόγου και άλλων ειδικοτήτων για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών της περιοχής και του μεγάλου αριθμού των ασφαλισμένων.
Η κατάργηση 59 περιφερειακών μονάδων του ΙΚΑ σε όλη την Ελλάδα (στα Βριλήσσια, την Καλογρέζα και αλλού), πραγματοποιούνται στα πλαίσια του λεγόμενου ??εξορθολογισμού των δαπανών?? της γενικότερης αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης. Μιας πολιτικής που σκοπό έχει να υπηρετήσει τα κέρδη της Ιδιωτικής Υγείας, των διαγνωστικών κέντρων, των φαρμακοβιομηχάνων και δεν παίρνει υπ όψιν της τις εκρηκτικές ανάγκες του λαού.
Καλούμε τους κατοίκους της Κηφισιάς, ασφαλισμένους του ΙΚΑ, αλλά και όλους τους εργαζόμενους της περιοχής να βρίσκονται σε αγωνιστική ετοιμότητα το επόμενο διάστημα για την αποτροπή της κατάργησης του υποκαταστήματος της Νέας Ερυθραίας. Να απαιτήσουν τώρα να καλυφθούν οι ανάγκες και οι ελλείψεις σε γιατρούς, αλλά και στο απαραίτητο διοικητικό προσωπικό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.