Έπειτα από σχετικό έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής, ο Δήμος Κηφισιάς κατέθεσε κατά προτεραιότητα τα έργα που βρίσκονται σε ωριμότητα με έτοιμες μελέτες, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΑΠ.

Πρόκειται για τα εξής έργα με τους αντίστοιχους προϋπολογισμούς τους: 1ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, ανάπλαση, ανακαινίσεις διατηρητέου και προσθήκη πτέρυγας (3,5 εκατ. ευρώ), αποχέτευση ακαθάρτων στις περιοχές Αδαμών και Γράμμου Φοίνικα (5,6 εκατ. ευρώ), κατασκευή 3ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Ερυθραίας (2,2 εκατ. ευρώ), κατασκευή αγωγών ομβρίων των οδών Αγίων Σαράντα και Ρωμυλίας στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας (5,8 εκατ. ευρώ), κατασκευή αγωγού ακαθάρτων Δημοτικής Ενότητας Εκάλης (4,3 εκατ. ευρώ). «Όλα τα παραπάνω έργα είναι σε μέγιστο βαθμό ωριμότητας και μένει να αποφασίσει το ΕΣΠΑ ποια από αυτά θα χρηματοδοτηθούν», τόνισε ο δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.