Κάλεσμα Δήμου Κηφισιάς στην αναδάσωση στον Κοκκιναρά

0
79

anadasosi_kikkinaras-01Ο Δήμος Κηφισιάς, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνεχίζουν την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με την  Εθελοντική Δράση Αναδάσωσης «Φυτεύω ένα δέντρο, συμβάλλω στην ελπίδα», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 10π.μ. στην περιοχή του «Κοκκιναρά» (τέρμα οδού Ξενίας) στην Κηφισιά, σε συνεργασία με τον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής.

Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση, ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

Παράλληλα, εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στην πλατεία Πλατάνου, μπροστά από το Άλσος Κηφισιάς και ώρα 9.30π.μ. με 10.00π.μ., θα υπάρχει  πούλμαν για τη μεταφορά ενεργών πολιτών – εθελοντών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δράση.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 213 2038291 & 292 και το Σαββατοκύριακο στο τηλέφωνο: 210 6131461.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.