?Από το γραφείο τύπου της «Ανεξάρτητης Αγωνιστικής Συνεργασίας για την Αυτοδιοίκηση» ππου έχει ως υποψήφιο δήμαρχο τον Παναγιώτη Κανακάκη πήραμε (επί του πιεστηρίου) και δημοσιεύουμε το παρακλατω δελτίο τύπου
«Περιμέναμε μια διάψευση στην αθλιότητα που έγινε από την παράταξη «Ανεξάρτητοι Δημότες  Βασίλης Βάρσος» σε βάρος του υποψηφίου και μέλους της παράταξής μας, κ. Μιχάλη Πυρένη.
Ο επικεφαλής της «Ανάσα» κ. Παναγιώτης Κανακάκης, ζήτησε από τον κ. Βασίλη Βάρσο, να αποκαταστήσει την αλήθεια όσο αφορά τα δημοσιεύματα στον τύπο για την δήθεν συμμετοχή του Μιχάλη Πυρένη στον συνδυασμό του.
Είναι γνωστά, το ήθος και η ιστορία του Μιχάλη Πυρένη στη Νέα Ερυθραία, γεγονός που θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι ποτέ ο Μιχάλης δεν θα μπορούσε να «παίξει» διπλό παιχνίδι.
Όμως ο συνδυασμός «Ανεξάρτητοι Δημότες Βασίλης Βάρσος» και οι συμβουλάτορές του από τη Νέα Ερυθραία «και συνυποψήφιοι» παραμένουν αδιόρθωτοι και εξακολουθούν να «ψαρεύουν» στα θολά νερά, παίζοντας με την τιμή και την υπόληψη ανθρώπων, σαν τον Μιχάλη Πυρένη.
Τέτοιο είναι το ήθος ανθρώπων του συνδυασμού «Ανεξάρτητοι Δημότες Βασίλης Βάρσος» οι οποίοι ζητούν την εμπιστοσύνη των δημοτών για να διοικήσουν το νέο δήμο Κηφισιάς.
Τους αφήνουμε στην μικροπολιτική τους. Τους παραδίδουμε στην κρίση των δημοτών».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ? ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η δημοτική κίνηση «Ανάσα» και ο επικεφαλής του εκλογικού συνδυασμού μας,κ. Παναγιώτης Κανακάκης, σας προσκαλούμε, όλες και όλους τους φορείς και τους κατοίκους του νέου δήμου Κηφισιάς, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010 στη Βίλα Κώστα, Λουκή Ακρίτα 4 (Πνευματικό Κέντρο Νέας Ερυθραίας) και ώρα 19:00, στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου και του εκλογικού προγράμματος της κίνησής μας.
Τη γνωστή τσικουδιά, που οι προσκεκλημένοι μας θα γευτούν στη συνέχεια, θα την συνοδεύουν εδέσματα, προσφορά όλων των μελών του ψηφοδελτίου μας.
Σας περιμένουμε με χαρά και σας ευχαριστούμε που θα μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.