του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΟΡΜΟΥΣΗ 

Έτσι λοιπόν ο καιρός θα παραμείνει γενικά καλός και το Σαββατοκύριακο με την θερμοκρασία μέχρι και το Σάββατο να κυμαίνεται σε σχετικά υψηλά επίπεδα.Από την Κυριακή και λόγω της ενίσχυσης των βορείων ανέμων εξαιτίας του συνδυασμού των υψηλών πιέσεων της Βαλκανικής με τις σχετικά χαμηλές της Ανατολικής Μεσογείου αναμένεται  σταδιακή μικρή πτώση της θερμοκρασίας ενώ και κάποιες νεφώσεις θα κάνουν την εμφανισή τους στα ανατολικά  ηπειρωτικά τμήματα με το ενδεχόμενο  όμως για κάποια τοπικά φαινόμενα να είναι πολύ μικρό.
Την Δευτέρα και την Τρίτη υπάρχει κάποια πιθανότητα για τοπικές βροχές στα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα και κυρίως στα βορειοδυτικά. Η πιθανότητα η αλλαγή αυτή του καιρού να επηρεάσει περισσότερες περιοχές κυρίως της δυτικής κεντρικής και βόρειας χώρας φαίνεται μικρή αυτή την στιγμή χωρίς όμως να μπορεί να αποκλειστεί. Η  θερμοκρασία με την στροφή των ανέμων σε Νοτιάδες θα αρχίσει από την Τρίτη να σημειώνει εκ νέου μικρή άνοδο.
Προς το τέλος της εβδομάδος με τα μέχρι στιγμής στοιχεία υπάρχει μία τάση μεταβολής του καιρού και μικρής πτώσης της θερμοκρασίας άλλα όπως είπαμε απλά σαν τάση ,άλλωστε οι ασταθείς συνθήκες της συγκεκριμένης εποχής είναι απαγορευτικές για απόλυτες εκτιμήσεις και κυρίως όταν πρόκειται για διάστημα άνω των 5 ημερών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.