του ΠΕΤΡΟΥ ΜΠΑΣΤΕΑ

Τα ευρήματα της έκθεσης της ΔΕΑΝΕ για την κατάσταση στον τομέα καταμέτρησης της υπηρεσίας ύδρευσης δεν αποτελεί κεραυνό εν αιθρία αλλά μία ακόμη απόδειξη της απαράδεκτης και παρατεινόμενης κατάστασης που επικρατεί στο δήμος μας, ως αποτέλεσμα απουσίας πολιτικής βούλησης, απραξίας και βέβαια αποδεδειγμένης ανικανότητας των διοικούντων να πράξουν το ελάχιστο εκ των υποχρεώσεών τους.
Η ΔΕΑΝΕ, ως όφειλε,  με μία και μόνη προσπάθεια, χωρίς μάλιστα να χρησιμοποιήσει εξειδικευμένο προσωπικό (το αντίθετο μάλιστα), απλά και μόνο με την αίσθηση του καθήκοντος και την ικανότητα των επικεφαλής της, κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να καταγράψει αυτό που οι δημοτικές υπηρεσίες δεν μπόρεσαν τα προηγούμενα χρόνια;
Τα επόμενα βήματα της σημερινής διοίκησης του δήμου δεν μπορεί να είναι το διά της σιωπής κουκούλωμα της υπόθεσης όπως έχει πράξει και σε άλλες περιπτώσεις (π.χ. έλλειμμα στο ταμείο του δήμου), αλλά να ερευνήσει το θέμα σε βάθος και να αποδώσει ευθύνες σε αυτούς τους διοικούντες και υπαλλήλους που επέτρεπαν σε συμπολίτες μας παρανόμως να καταναλώνουν νερό χωρίς να πληρώνουν.
Και επειδή δεν είμαστε, αλλά έχουμε γίνει καχύποπτοι, μια διαπαραταξιακή επιτροπή ας ρίξει μια ματιά στα ονόματα αυτών που δεν πλήρωναν μέχρι σήμερα, για να συλλάβουμε σε όλες του τις διαστάσεις το μέγεθος της ανικανότητας ή της σκόπιμης «διευκόλυνσης» κάποιων σε βάρος των εσόδων του δήμου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.