Αναβαθμίζεται και σε «γραφείο ταξιδίων» εξωτερικού 

Σε μεγαλύτερο «γραφείο ταξιδίων» απ ό,τι στο πρόσφατο παρελθόν, όταν η σημερινή διοίκηση του δήμου από τη θέση της αντιπολίτευσης κατηγορούσε για το ρόλο αυτό που επεφύλασσαν οι προηγούμενοι διοικούντες στο Νομικό Πρόσωπο του δήμου, φιλοδοξεί να μετατραπεί το ΚΑΠΗ. Αν και τα προηγούμενα χρόνια η Πανερυθραϊκή Ενότητα είχε εξαπολύσει δριμεία επίθεση υποστηρίζοντας μόνο τις δωρεάν μονοήμερες εκδρομές του ΚΑΠΗ, στο φετινό προγραμματισμό του Κέντρου, οι συγκεκριμένες εκδρομές, όχι μόνο αποτελούν εξαιρέσεις στον «κανόνα» που έθεσε προεκλογικά, αλλά επιπλέον σχεδιάζει για τους ηλικιωμένους μέχρι και κρουαζιέρα στο Ρήνο.
Όπως φαίνεται στον προγραμματισμό των εκδρομών του ΚΑΠΗ που κατατέθηκε στο δημοτικό συμβούλιο, περιλαμβάνονται έξι μονοήμερες, πέντε τετραήμερες ή τριήμερες και τρεις πενταήμερες εκδρομές, όπως και ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη, αλλά και κρουαζιέρα στο Ρήνο. Εκτός των μονοήμερων εκδρομών και των θαλάσσιων μπάνιων που παρέχονται δωρεάν από τον προϋπολογισμό του ΚΑΠΗ στα μέλη του, οι υπόλοιπες θα επιβαρύνουν τις τσέπες τους, ενώ τα ταξίδια στο εξωτερικό απευθύνονται μόνο στους έχοντες την οικονομική δυνατότητα να συμμετέχουν, αποκλείοντας τους υπόλοιπους.
Ο νέος προγραμματισμός των εκδρομών του ΚΑΠΗ έδωσε την ευκαιρία στο δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο της «Συνεργασίας» Κώστα Τζήκα να παρατηρήσει: «Εσείς τώρα, τι γραφείο ταξιδίων είσαστε; Εσωτερικού ή εξω-τερικού»; Παρόλα αυτά, το θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.