Αν είχα φτιάξει και εγώ κάτι παράνομο, τώρα θα είχα την ευχαρίστηση να το νομιμοποιήσω. Π.χ. να είχα κλείσει τον ημιυπαίθριό μου, να είχα αλλάξει χρήση στο υπόγειό μου πχ σε κουζίνα ή το γκαράζ σε γραφείο κοκ, κάτι τέλος πάντων!!
Τίποτα δεν έκανα, όλα σύμφωνα με τα κιτάπια της Πολεοδομίας. Μέχρι και σε αυτό το σημείο, νομοταγής.
Καλά δε βλέπεις γύρω σου, τι συμβαίνει; Θα μου πει κάποιος. Πως κτίστηκαν τα αγροτεμάχια, τα δασικά, τα βουνά, οι πόλεις; Γι αυτό όλα στις πόλεις παρουσιάζουν την ίδια άσχημη εικόνα; Νύχτα έγιναν όλα.
Τώρα βέβαια, αν ξαναρχόντουσαν τα πράγματα από την αρχή, θα την έκανα και εγώ την αυθαιρεσία μου και μετά θα το έπαιζα οικολόγος, δήθεν ότι ενδιαφέρομαι για το πράσινο, για τη φύση, για το περιβάλλον. Αφού βέβαια θα είχα φροντίσει να τσιμεντώσω τα πάντα από πριν. Όλα δήθεν
Κάποια στιγμή είναι σίγουρο ότι όλα νομιμοποιούνται γιατί τα μονίμως άδεια ταμεία όλων των κυβερνήσεων πρώτον πρέπει να γεμίσουν και δεύτερον η εκλογική πελατεία των κυβερνώντων πρέπει να μένει πάντα ευχαριστημένη. Οι ίδιες οι κυβερνήσεις δεν καταπατούν κάθε νόμιμη διαδικασία; Μήπως οι ίδιοι δεν σε σπρώχνουν στην παρανομία;
Μόνο εσύ κι εγώ που δεν συμμετείχαμε σε αυτό το αλισιβερίσι, θα αισθανθούμε τουλάχιστον ηλίθιοι που δεν τολμήσαμε να την κάνουμε την αυθαιρεσία ώστε να έχουμε τουλάχιστον την χαρά για κάθε νόμιμη διαδικασία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.