Ματαιώνεται λόγω του εθνικού πένθους από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε όλη τη χώρα το πλήρες πρόγραμμα των «Αλλοτινών Πατρίδων» του Δήμου Νέας Ερυθραίας που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν από τις 9 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου.
Παρόλα αυτά ορισμένες εκδηλώσεις σύμφωνα με την απόφαση της διοίκησης κρίθηκε για ιδιαίτερους λόγους ότι θα πρέπει να πραγματοποιηθούν. Αυτές θα είναι:
* Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στις 9.30 π.μ. στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου το μνημόσυνο στους Μικρασιάτες πρώτους οικιστές της πόλης μας, από τον δήμο, την Ένωση Μικρασιατών και τα άλλα Μικρασιατικά Σωματεία.
* Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 7.00 μ.μ. στον κήπο του Λαογραφικού Μουσείου η τιμητική εκδήλωση για τον ιατρό Κώστα Κοζώνη με ομιλητή τον καθηγητή Αχιλλέα Κοντοστάθη.
* Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 8.00 μ.μ. στο Σπίτι του Αθλητισμού η εκδήλωση με τίτλο «ο αθλητισμός στη Νέα Ερυθραία» και με ομιλητή τον αντιδήμαρχο Νίκο Καραφωτίου όπου θα πραγματοποιηθούν και οι τιμητικές απονομές σε αθλητές της πόλης και τις οικογένειές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.