«… Στην Ελλάδα καταλαβαίνουμε την σημασία της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης στην Γαλλία. Σήμερα σε ολόκληρη την Ευρώπη πνέει ένας άνεμος πατριωτισμού και ελευθερίας. Οι λαοί αφυπνίζονται και αντιστέκονται. Αντιστέκονται στην παγκοσμιοποίηση, αντιστέκονται στην εφιάλτη της ομοσπονδιακής Ευρώπης, αντιστέκονται στην μετανάστευση, στην ανασφάλεια, στην εγκληματικότητα, στην πολιτιστική εκρίζωση. Έκφραση αυτής της αντίστασης είναι και η παρουσία αυτών των πατριωτικών κομμάτων από όλη την Ευρώπη σήμερα εδώ. Και η αντίστασή τους αυτή είναι μία πράξη βαθιά ηθική διότι υπερασπίζονται τις αξίες της Ευρώπης, δηλαδή τις αξίες της Κλασσικής Ελλάδος και του Χριστιανισμού.
… Όλα αυτά τα χρόνια, και έχουν περάσει ήδη 20 χρόνια, οι Έλληνες πατριώτες είχαμε την χαρά και την τιμή να σταθούμε πάντοτε στο πλευρό του Λεπέν και του Front National. Από το 1984 που η ΕΠΕΝ, το Μ.S.I. του αείμνηστου Giorgio Almirante και ο Λεπέν έφτιαξαν την ομάδα της Ευρωπαϊκής Δεξιάς. Έτσι και τώρα, στηρίζουμε τον Λεπέν στην υποψηφιότητά του για την Προεδρία της Γαλλίας. Και είμαστε βέβαιοι ότι μία Νίκη του Λεπέν δεν θα είναι μόνο μία Νίκη για την Γαλλία με μία νίκη για ολόκληρη την Ευρώπη. Ευχόμαστε λοιπόν κάθε επιτυχία στον πρόεδρο Λεπέν και στο Front National για μία Ευρώπη χωρίς μετανάστευση, χωρίς τρομοκρατία, κοντά στον πολιτισμό και στις παραδόσεις της, για την Ευρώπη των Λαών και των Εθνών».

Ομιλία του Μάκη Βορίδη στη συγκέντρωση του Γαλλικού Εθνικού Μετώπου (16/2/2002)  ΠΗΓΗ http://e-grammes.gr/article.php?id=1176

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.