αποκαλυπτική φωτογραφία: Πολίτης που μόλις οι αστυνομικοί έσωσαν από την μανία των διαδηλωτών, φιλάει από ευγνωμοσύνη τα πόδια τους

[ link=”file” orderby=”title”]

Όταν τον Φλεβάρη του 2009, ο σημερινός πρωθυπουργός δέχτηκε χημικά από τα ΜΑΤ,  επισκεπτόμενος τους διαμαρτυρόμενους αγρότες που είχαν φτάσει από την Κρήτη στον Πειραιά είχε δηλώσει: “Δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά σε μια δημοκρατική και ευνομούμενη χώρα» και ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπακωνσταντίνου είχε πει πως αν σε οποιαδήποτε άλλη χώρα έπεφταν δακρυγόνα τη στιγμή που πήγαινε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης να μιλήσει με πολίτες, θα είχαν παραιτηθεί ο πολιτικός υπεύθυνος και ο αρχηγός της Αστυνομίας.
Από τότε μέχρι σήμερα η Ελλάδα έχει την τύχη να έχει μια κυβέρνηση τέτοια ώστε να απολαμβάνει τα αγαθά μιας ευνομούμενης και δημοκρατικής χώρας.
Όλες οι προσπάθειες της κυβέρνησης και της κολοβής κοινοβουλευτικής της πλειοψηφίας στη Βουλή κατατείνουν στην ευνομία και την δημοκρατία.
Για ποιό άλλο λόγο μπορεί να έριξαν οι δυνάμεις προστασίας του Πολίτη 2.850 δακρυγόνα μέσα σε μια μόνο ημέρα, να τραυμάτισαν 500 ανθρώπους, να έχασε την ακοή του από κρότου – λάμψης ένας δημοσιογράφος και να εδάρησαν ανηλεώς συνδικαλιστές διαφόρων κλάδων;
Για την ρημάδα την ευνομία και τη δημοκρατία σε αυτή τη χώρα. Α, και για την οικογένεια του Παπουτσή που κινδυνεύει από τον Κολλάτο.
Η εφημερίδα διαθέτει αποκλειστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη πραγματική έγινe εκείνη την ημέρα της 29ης Ιουνίου, Πέτρου και Παύλου, βοήθεία μας.
ΠΕΤΡΟΣ ΜΠΑΣΤΕΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.