Στην προμήθεια και τοποθέτηση τριών νέων προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας προχώρησε ο Δήμος Κηφισιάς σε μια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα από τις ελλείψεις σχολικών αιθουσών.

Οι αίθουσες αυτές διαθέτουν κλιματισμό και αλεξικέραυνα και είναι προσαρμοσμένες σύμφωνα με τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, στις σύγχρονες ανάγκες εκπαίδευσης. Η τοποθέτηση τους πραγματοποιήθηκε από ειδικά συνεργεία την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, ημέρα που το Δημοτικό σχολείο δεν λειτουργούσε, λόγω της εορτής των Τριών Ιεραρχών. Το έργο της μεταφοράς και εγκατάστασης συντόνισε ο Αντιδήμαρχος Βιώσιμης Ανάπτυξης και Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας, Ευστάθιος Κύρλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, Φώτης Δημάκης.

 «Αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα για τη διοίκηση του Δήμου η αντιμετώπιση του προβλήματος της σχολικής στέγης. Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία είμαστε αποφασισμένοι να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες με σύγχρονες υποδομές ώστε οι μαθητές αλλά και οι εκπαιδευτικοί να απολαμβάνουν ένα ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον. Με συντονισμένες ενέργειες συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις μας προκειμένου να επιλυθούν τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες» δήλωσε ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.