Ο Συμμετοχικός Προϋπολογισμός για το 2017 είναι το κυρίαρχο θέμα των συνοικιακών συνελεύσεων στον Δήμο Κηφισιάς.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο προεδρεύων των συνοικιακών συνελεύσεων και αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιώργος Τσούλος συλλέγουν τις προτάσεις των πολιτών για μικρά τεχνικά έργα ή υπηρεσίες στις γειτονιές τους.

Οι συνοικιακές συνελεύσεις που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι:

  • Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016, στις 18:30, με τη συμμετοχή των κατοίκων της συνοικίας Κεφαλαρίου, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς (Λεβίδου 42, στο μικρό αμφιθέατρο).
  • Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, στις 19:00, με τη συμμετοχή των κατοίκων της συνοικίας Εθνικιστών & Αναπήρων Πολέμου Ν. Ερυθραίας, στο 2ο & 3ο Δημοτικό N. Ερυθραίας (Σπετσών & Ψαρών).
  • Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2016, στις 18:00, με τη συμμετοχή των κατοίκων της συνοικίας Καστρίου Νέας Ερυθραίας, στη Βίλλα Κώστα (Λουκή Ακρίτα 4).
  • Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, στις 19:00, με τη συμμετοχή των κατοίκων της Άνω Κηφισιάς, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, Μπακογιάννη 31).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.