Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009, και ώρα 19.00΄  στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Νέας Ερυθραίας, συνήλθε το Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Αναξαγορείου Λυκείου της Ν. Ερυθραίας, όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της 16ης Ιανουαρίου 2009 , με σκοπό τη συγκρότησή του σε σώμα και την κατανομή αρμοδιοτήτων, όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου.
Ομόφωνα αποφασίστηκε η εκλογή των :

ΓΑΣΠΑΡΗ ΑΛΕΞΑΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ως ΠΡΟΕΔΡΟΥ του Δ.Σ.
ΚΟΛΟΒΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ως ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ του Δ.Σ.
ΠΕΧΛΙΒΑΝΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΑΣ
ως ΓΡΑΜΜΑΤΈΑ του Δ.Σ.
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΚΑΚΑΒΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ
ως ΤΑΜΙΑ του Δ.Σ.
ΤΣΙΛΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟY
ως ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ  ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΑΡΑΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ
ως ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
ΤΕΦΟΥ-ΚΟΥΚΟΥΤΣΕΛΟΥ ΜΑΡΙΑΣ
ως ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ. ΤΑΜΙΑ
Οι κυρίες ΦΟΥΝΤΑ ΕΦΗ και ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ως αναπληρωματικά μέλη.
Εκπρόσωποι του Συλλόγου  στη Σχολική Επιτροπή του Λυκείου ορίστηκαν ο κ. Τσιλόγλου Αναστάσιος και αναπληρώτρια του η κ. Δημητρίου Ευαγγελία
Το νέο Δ.Σ. υπόσχεται ότι θα είναι κοντά στα παιδιά αλλά και στο Διδακτικό προσωπικό του Λυκείου και με τη βοήθεια και τη συμμετοχή όλων (γονέων, μαθητών, καθηγητών) θα προσπαθήσει να βελτιώνει καθημερινά τις συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν να προσφέρουμε στα παιδιά μας, ένα όσο το δυνατόν καλύτερο σχολείο.
Επίσης αποφασίστηκε ότι οι συνεδριάσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Ν. Ερυθραίας να πραγματοποιούνται κάθε 1η Τρίτη του μήνα στο γραφείο του συλλόγου στον 1ο όροφο του Λυκείου και να είναι ανοιχτές για όλους να τις παρακολουθούν και να εκφράζουν τις απόψεις τους.
Η επόμενη συνεδρίαση του συλλόγου θα γίνει την Τρίτη 3-2-2009 ώρα 19:30 στο γραφείο του συλλόγου στον 1ο όροφο του Λυκείου αιθ. 38.
Παρακαλούνται όσοι διδάσκοντες, γονείς ή μαθητές ενδιαφέρονται να παρευρεθούν.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. …ευχαριστουμε για την εκδρομη! ανυπομονουμε για τις φωτογραφιες…που ειναι? τις θελουμε κυριε Πεχλιβανογλου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.