Το Κέντρο Πρόληψης «Προνόη» του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει ακόμη ένα ομαδικό πρόγραμμα για όσους επιθυμούν να κόψουν το κάπνισμα,

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Βάλε Στοπ στο Κάπνισμα!» το οποίο μέσω ψυχολογικής υποστήριξης θα ενισχύει τους συμμετέχοντες στην απόφασή τους να διακόψουν το κάπνισμα και θα τους παρέχει τη βοήθεια που χρειάζονται προκειμένου να διατηρήσουν τη διακοπή καπνίσματος μακροπρόθεσμα.

Διάρκεια: Η  ομάδα υποστήριξης για τη διακοπή του καπνίσματος έχει διάρκεια εννέα δίωρες συναντήσεις. Πριν την έναρξη της ομάδας θα προηγηθεί μία ατομική συνάντηση με το κάθε μέλος και τη συντονίστρια της ομάδας, προκειμένου να γίνει λήψη ιστορικού και αναλυτικότερη ενημέρωση για τους σκοπούς και το πλαίσιο λειτουργίας της ομάδας.

Αριθμός μελών: Ο μέγιστος  αριθμός συμμετεχόντων που προβλέπεται για την ομάδα είναι 12 άτομα. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ως εκ τούτου οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή.

Τόπος διεξαγωγής προγραμμάτων: Στον νέο  χώρο του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη», Δήλου 10, Κηφισιά

Έναρξη: Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016, 18:30-20:00. Οι συναντήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα την ανωτέρω ώρα.

Κόστος συμμετοχής στην ομάδα: Δωρεάν

Πληροφορίες – δήλωση συμμετοχών: Μέχρι τις  2 Νοεμβρίου 2016

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη» καθημερινά, από τις 8:30 έως τις 15:30 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 8:00 .εως τις 20:00 καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 8082673 ή αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στο e-mail: info@pronoi.org.gr.

Πληροφορίες: Σωτηρία Μακαρώνη, ψυχολόγος Υγείας MSc – ψυχοθεραπεύτρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.