Ονομάζομαι Παναγιώτης Αντωνιάδης και γεννήθηκα το 1960 στη Νέα Σμύρνη. Ο Δήμαρχος κύριος Θωμάκος μου εμπιστεύθηκε τη θέση του ΓΓ του Δήμου και με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και να τον διαβεβαιώσω ότι θα πράξω το καλύτερο δυνατόν για να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του.

Είμαι απόφοιτος της ΓΣΑ και της Φιλοσοφικής Σχολής του ΠΑ στο τμήμα Γερμανικής Φιλολογίας. Για περισσότερα από 15 χρόνια εργάσθηκα ως καθηγητής γερμανικών και μεταφραστής γερμανικών και αγγλικών κειμένων αλλά και τηλεοπτικών εκπομπών.

Στη συνέχεια μεταπήδησα στο στο Σύνδεσμο λιθογραφικών επιχειρήσεων, όπου σαν εκτελεστικός διευθυντής είχα ως κύρια καθήκοντα την εσωτερική οργάνωση του συνδέσμου και την εκπροσώπησή του στην διεθνή  συνομοσπονδία γραφικών τεχνών επί μία πενταετία.

Έχοντας αποκτήσει εμπειρία στο κλάδο της βιομηχανίας τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, πέρασα στην καθ΄εαυτού παραγωγική διαδικασία, αναλαμβάνοντας τη διεύθυνση μεγάλης εκτυπωτικής μονάδας. Εκεί είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τα συστήματα ποιότητας της σειράς ISO.

Από το 2000 και μετά εργάσθηκα σαν ανεξάρτητος σύμβουλος επιχειρήσεων, όπου εκτός από την εγκατάσταση και επιθεώρηση συστημάτων ποιότητας, ασχολήθηκα με τον στρατηγικό σχεδιασμό,την αναδιοργάνωση λειτουργιών, το στατιστικό έλεγχο διεργασιών και με τους δείκτες ποιότητας – αποδοτικότητας.  Από το 2001 φέρω το βαθμό του επικεφαλής Αξιολογητή – Επιθεωρητή συστημάτων ποιότητας ενώ από το 2003 όταν άρχισε να πιστοποιείται το Δημόσιο, ήμουν από τους πρώτους που έδειξαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν σε αυτό το εγχείρημα.

Έκτοτε η απασχόληση μου με δημόσιες υπηρεσίες υπήρξε σχεδόν αποκλειστική.  σε φορείς του δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα. Όμως η κύρια απασχόλησή μου ήταν στους ΟΤΑ όλων των βαθμίδων. Διατέλεσα σύμβουλος σε τρεις Περιφέρειες, περί τις 15 Νομαρχίες και σε πολλούς Δήμους.

Πιστεύω πολύ στην οργάνωση, στον σαφή προσδιορισμό αρμοδιοτήτων και στην απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών ενός φορέα με βάση τη συνεργασία και την τήρηση των όσων προκύπτουν από το νόμο και λοιπές απαιτήσεις. Επίσης είμαι ένθερμος υποστηρικτής της εκπαίδευσης και διαρκούς επιμόρφωσης των στελεχών, και είμαι μέλος του Μητρώου Συμβούλων Υποστήριξης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση.

Επιδίωξή μου είναι να υπάρξει μια άριστη συνεργασία τόσο με το σύνολο των  αιρετών μελών του Φορέα, όσο και των υπηρεσιακών στελεχών, μία συνεργασία ειλικρινής και εποικοδομητική με στόχο την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και την μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των χρηματοδοτικών ευκαιριών που θα παρουσιαστούν.

Θα είμαι στη διάθεση όλων των δημοτικών συμβούλων και άλλων θεσμικών παραγόντων του Δήμου, και φυσικά του συνόλου των εργαζομένων σε αυτόν, για να συζητήσουμε, να συμφωνήσουμε κυρίως όμως να δράσουμε προς όφελος των «πελατών» μας, δηλαδή των πολιτών του Δήμου.

Προηγούμενο άρθρο«Ανταρσία» δημάρχων: Δεν στέλνουν οικονομικά στοιχεία στο υπουργείο Εσωτερικών
Επόμενο άρθροΤο αγωνιστικό πρόγραμμα των ομάδων Κηφισιάς & Ν. Ερυθραίας (17-18/12)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.