Προσχωρήσεις συμβούλων
της αντιπολίτευσης στο συνδυασμό
του δημάρχου
Περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 13 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Κηφισιάς και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Πόλη που Αξίζουμε», Νίκος Χιωτάκης, μαζί με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του.
Ο κ. Χιωτάκης συνομίλησε με επαγγελματίες και κατοίκους της Κηφισιάς, άκουσε τα προβλήματα και τις προτάσεις τους για θέματα που τους απασχολούν. «Σ? αυτή την προσπάθεια χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας. Κύριος στόχος της δημοτικής αρχής είναι η τόνωση της τοπικής οικονομίας και γι? αυτό δημιουργούμε τις προϋποθέσεις που θα κάνουν το Δήμο Κηφισιάς ελκυστικό τόσο για τους δημότες όσο και για τους επισκέπτες», δήλωσε ο δήμαρχος Κηφισιάς.
Ο ίδιος, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εντευκτήριο της Εκάλης, επισήμανε ότι θα το διαχειρίζεται το τοπικό συμβούλιο που θα εκλεγεί από τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου. Παράλληλα, ο Νίκος Χιωτάκης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του για την Δημοτική Ενότητα Κηφισιάς οι κύριοι Νίκος Αγγελίδης, Περικλής Πέτρου, Μανώλης Κουρμαδιάς – ο οποίος έχει διατελέσει αντιδήμαρχος, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και έχει δοκιμαστεί στα έδρανα της αντιπολίτευσης- και Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Κηφισιάς. «Για πρώτη φορά καταφέραμε σε έναν συνδυασμό να έχουμε ανθρώπους που προέρχονται από τους χώρους και το περιβάλλον όλων των δημάρχων που έχουν διοικήσει την Κηφισιά από το 1960 και μετά, σε έναν έμπρακτα πολυσυλλεκτικό και υπερκομματικό συνδυασμό που τον επικροτούν οι πολίτες και γι? αυτό υπάρχουν τόσες πολλές υποψηφιότητες μαζί μας», δήλωσε ο κ. Χιωτάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.