Με την παραπάνω ερώτηση «απάντησε» ο δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο για την πιάτσα των ταξί που έχει δημιουργηθεί ακριβώς μπροστά από τη στάση του ΟΑΣΑ, στην πλατεία Πλατάνου, στο κέντρο της Κηφισιάς. Όπως κατήγγειλαν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, τα ταξί διπλοπαρκάρουν και τριπλοπαρκάρουν αυθαίρετα μπροστά στη στάση των λεωφορείων, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα άνευ προηγουμένου κομφούζιο, το οποίο ενέχει μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας για την πρόκληση ατυχημάτων σε επιβατικό κοινό και πεζούς.
Τις περισσότερες φορές τα λεωφορεία σταματούν αρκετά μέτρα από το πεζοδρόμιο και ο κόσμος επιδίδεται σε ζιγκ ζαγκ για να προλάβει να επιβιβαστεί, καθώς παρεμβάλλονται τα ταξί. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο εντεταλμένος σύμβουλος για τη Δημοτική Αστυνομία, Τηλέμαχος Τσιλιγκίρης, κάποιοι εκ της συμπαθούς κατά τ? άλλα τάξης των ταξιτζήδων «σήκωσαν χέρι σε δημοτικούς αστυνομικούς, έπειτα από σχετική παρατήρησή τους».
Ο δήμαρχος έχει υποβάλλει διάβημα προς την Τροχαία Κηφισιάς, προκειμένου να ελέγξει την κατάσταση, με δεδομένη και την αδυναμία της Δημοτικής Αστυνομίας να επιβάλλει την τάξη, αλλά η Τροχαία καθυστερεί. Και οι πολίτες που περιμένουν στη στάση των ταξί τελικά, ρωτούν με τη σειρά τους: «Πού είναι ο δήμος, πού είναι η τροχαία και πού η στάση του ΟΑΣΑ»;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.