ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ


Ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο της Κηφισιάς και τα συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων Εκάλης , Κηφισιάς , Νέας Ερυθραίας συμμετέχοντας στον πάνδημο εορτασμό της 190ης επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Α. Για την 24η Μαρτίου 2011 (ημέρα Πέμπτη)

1.  Γενικό Σημαιοστολισμό στο Δήμο Κηφισιάς από την ανατολή του ηλίου της 24ης και μέχρι της Δύσης της 25ης Μαρτίου και φωταγώγηση όλων των Δημοσίων, Δημοτικών καταστημάτων και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. Οργανισμών και Τραπεζών κατά τις βραδυνές ώρες της 24ης έως και της 25ης Μαρτίου.

2.  Εορταστικές εκδηλώσεις στα Σχολεία.

Ώρα 11.00 πρωινή  3. Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Πεσόντων από αντιπροσωπευτικές ομάδες μαθητών, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, εκπροσώπους Σωματείων, Συλλόγων ,Καθηγητών, Δασκάλων.

Β. Για την 25η Μαρτίου 2011 (ημέρα Παρασκευή)

Ώρα 7.30 πρωινή    1. Οι καμπάνες των Εκκλησιών θα χτυπήσουν χαρμόσυνα.

Ώρα 11.00 πρωινή  2. Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου , χοροστατούντος του Ιερού     Κλήρου της πόλης.

Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο των Πεσόντων και κατάθεση στεφάνων από το Δήμαρχο, εκπρόσωπο των Αστυνομικών Τμημάτων ,το Διοικητή Πυροσβεστικής Ακαδημίας, εκπρόσωπο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Α.Αττικής, εκπροσώπους των αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων, εκπροσώπους Πολιτικών Κομμάτων.

Ώρα 12.00 π.μ.       3. Χορευτικά Συγκροτήματα των Δημοτικών Σχολείων Κηφισιάς , θα χορέψουν ελληνικούς   χορούς στο χώρο της Πλατείας Πλατάνου

Ώρα 12.10 μ.μ.       4. Το Επίλεκτο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κηφισιάς θα χορέψει ελληνικούς χορούς.

Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από το Δήμαρχο Κηφισιάς.

Παρέλαση εκπροσώπων της Εθνικής Αντίστασης, των Μαθητών, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων ,του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και των Συλλόγων του Δήμου Κηφισιάς στην πλατεία Πλατάνου ενώπιον των επισήμων.

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ

Το Δημοτικό Συμβούλιο, τα συμβούλια των Δημοτικών Κοινοτήτων Εκάλης , Κηφισιάς , Νέας Ερυθραίας και όλες οι Δημόσιες, Πολιτικές και Αστυνομικές Αρχές του Δήμου με τους υπαλλήλους τους, τα Σχολεία, Σωματεία, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου, το Σώμα Ελλήνων Πρόσκοπων, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, η Φιλαρμονική Δήμου Κηφισιάς και όλος ο Λαός του Δήμου.

Τελετάρχης ορίζεται ο κ. Αλεξανδρος Κουρής. Τηλ: 213 2007 252  –  213 2007 253

 

Κηφισιά  17 Μαρτίου 2011

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΝΙΚΟΣ Γ. ΧΙΩΤΑΚΗΣ

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.