Λύκειο Νέας ΕΡυθραίας
1ο Δημοτικό Νέας ΕΡυθραίας

Κοντά στους μαθητές και τις μαθήτριες βρέθηκε σήμερα, πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης, κατά την τελετή του Αγιασμού στο 1ο και 2ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς, στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο Κηφισιάς, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας και στο Λύκειο Νέας Ερυθραίας.

Ο Νίκος Χιωτάκης ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς καλή σχολική χρονιά και επιτυχία στο έργο τους και εξήρε την άψογη συνεργασία του Δήμου Κηφισιάς, των Διευθυντών των Σχολείων, του διδακτικού προσωπικού και των Συλλόγων Γονέων, με κοινό στόχο τη συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης στη σχολική κοινότητα.

«Οραματιζόμαστε ένα σχολείο που να καλλιεργεί την ασφάλεια, την αποδοχή και την αναγνώριση ώστε το κάθε παιδί να γεύεται την επιτυχία και τη χαρά της μάθησης. Η Παιδεία η δημόσια εκπαίδευση είναι για μας προτεραιότητα, γιατί ο Δήμος Κηφισιάς πιστεύει στη δημόσια εκπαίδευση. Μέσα σε αυτή την οικονομική κρίση μπορεί να είναι λιγότερα τα χρήματα που δίνονται προς τους δήμους και περισσότερες οι ευθύνες, όμως θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι τα κονδύλια που αφορούν την Παιδεία και την Κοινωνική Πρόνοια δεν θα κοπούν. Χαίρομαι ιδιαίτερα που φέτος βλέπω περισσότερα παιδιά γιατί αυτό σημαίνει ότι οι καθηγητές και οι δάσκαλοι κάνουν εξαιρετική δουλειά» επισήμανε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Γ. Χιωτάκης.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Δήμαρχος Κηφισιάς τόνισε ότι ο Δήμος θα βρίσκεται διαρκώς κοντά στους μαθητές, καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, προκειμένου να επιλύει τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Άννα Κορογιαννάκη, οι Αντιδήμαρχοι, και οι δημοτικοί σύμβουλοι παραβρέθηκαν στην τελετή του Αγιασμού και στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης δείχνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον της διοίκησης του Δήμου σε θέματα Παιδείας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.